Ha ezt bejelenteném, akkor nem tudnák meg, hogy én voltam az?
Figyelt kérdés
Sajnos manapság nagy gondot okoz a droghasználat és kereskedelem. Egyik ismerősöm, aki használ drogo(ka)t, egyszer megmutatta, hogy hol szerzi be. De én azóta is azon gondolkodom, hogy ha nem tudná meg, hogy én voltam az, minden gondolkodás nélkül "feldobnám" azt a házat, esetleg azt is akit az imént említettem. Egyelőre azért nem teszem, mivel név szerint is ismer, mivel általános iskolában osztálytársak voltunk, így félek,hogy bosszút állna rajtam.
Szerintetek mit tegyek? Lehetséges lenne, hogy név nélkül jelentsem őket? Bizonytalan vagyok, mivel a személyiségem biztonsága és a lebukásuk is fontos nekem.....lenne ötletetek erre? :/
2019. máj. 2. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!