Mindkét fél által aláírt munkaszerződést lehet utólag „nem elfogadottnak venni“? Ld a mellékelt munkáltatói levél. Nem próbaidős!
Aláírtam egy határozatlan idejű munkaszerződést. Jövő hét hétfőtől kellett volna dolgozni.
Majd jön egy telefon hogy vissza az egész de a titkárnő hívott és nem tudot bővebbet de majd írásban is tájékoztatnak.
És ez jött mailben ld lent.
Nem értem. Mindkét fél aláírta, Próbaidő nincs. Akkor ebből már a munkáltató se tud csak úgy kitáncolni hogy „bocs mégse“? Akkor itt már szabályos felmondás kell és mivel nincs próbaidő így jár a 30 napos felmondási idő is amely fizetett. (gondolom, ezt a pénzt akarják elsunnyogni elhazudni....)
Vélemények?
Tisztelt Tanár Úr!
A Mai telefonbeszélgetésünkkel kapcsolatban írjuk, hogy a xxxxxxx keltezésű munkaszerződést az iskola fenntartójának elnöke nem fogadta el.
Egyrészt hivatkozott az iskola gazdasági helyzetére, a nyári időszakra történő fizetésre.
stb elköszönés elnézés stb semmi más érdemi
"Fogadd el a felmondásukat, ne akarj ott dolgozni!"
Örömmel!!! ezer örömmel ! De NE AKARNAK felmondani mert az nekik 30 napi fizetett felmondási időbe fájna....
ők úgy akarják ezt beállítani hoyg "bocs tévedtünk nem történt semmi" mint azt le írtam.
nem mondanak fel, mert szerintük (....) nincs mit felmondani.
Javaslom hogy ne kombináld túl azt, ami qrva egyszerű!
Olvasd el ismét a #5-ös válaszom!
Ha esetleg az intézmény-vezető a fenntartó engedélye nélkül vett fel, ahhoz neked semmi közöd!
Felvett, érvényes szerződéssel?
Igen!
A többit játszák le egymás közt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!