Milyen jogon tiltják meg? Milyen jogon rendelkeznek vele?
Milyen jogon tiltják meg nekem, hogy alkoholizáljak, cigarettázzak, stb. 18 év alatt? Milyen jogon tiltják meg hogy marihuánát fogyasszunk/termesszünk? És milyen jogon sajátítják ki az űrt maguknak a "NAGYEMBEREK"??? (tilos rakétát építeni, és elhagyni a légkört?? :@)
Mit képzelnek kik ők?
"alkoholt a bulikra nem én veszem"
Ez a kulcsmondat. Valamint én sem zsebpénzt kaptam, hanem ha valami kellett, arra adtak pénzt. Gondolom te sem vagy sajnálni való helyzetben, ha van neted... És nem hiszem el, hogy vagy annyira gyerek, hogy nem érted meg, hogy az államnak, ami a törvényeket hozza, nem érdeke, hogy a jövő adófizetői még a munkába lépésük előtt leamortizálják magukat mindenféle káros sz*rral.
ma 15:13
Attól, hogy ismered a káros hatásokat, még nem vagy cselekvőképes vagy felnőtt vagy érett.
"Nem vagy cselekvőképes..."
Mondjuk magyarul. A "felnőttek" lenézek a kiskorúakat. Erről szól az egész. Mert aki kiskorú az döntésképtelen, mi? -.-" XD
Nem értem, hogy most csak viccelsz, vagy tényleg ennyire baj van a szövegértelmezéseddel. Fussunk neki még egyszer:
-Miben különbözik egy felnőtt egy gyerektől?
1)Előzőnek van önálló keresete, amiből ELTARTJA a kiskorút
2)A felnőtt (jobb esetben) rendelkezik valamilyen végzettséggel, ami alkalmassá teszi a különböző állások betöltésére, míg a kiskorúnak nincs
3)A felnőtt szervezete már nem fejlődik, így a különböző káros hatások kisebb mértékben hatnak rá, mint egy kiskorúra
4)A felnőtt adófizető, a gyermek csak az lesz
Ergo a kiskorúnak nem éri meg teljes jogkört adni, ugyanis sem biológiailag, sem lelkileg, sem értelmileg nem alkalmas arra, hogy ilyen döntéseket meghozzon. Nem azért, mert a felnőttek gonoszok LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!