Igaz hogy ha olyan ember kertjébe parkolok be aki végrehajtás alatt áll akkor az én kocsimat is elviheti a végrehajtó?
miért szerinted hogy parkolok bárhova ha nem úgy, hogy parkolok?
észlény
Mivel te parkoltál ott ahol nem kellett volna (nem tilosban, hanem más telkén), akkor ha elviszik, akkor tuti hogy csak úgy adják vissza ha fizetsz érte. Majd utólag pereskedhetsz ha vissza akarod kapni.
vagy keress más megoldást, vagy másold le a forgalmidat, egyebedet, a kocsi tulajdonosát nagyítsd ki a rendszámmal együtt jó nagyra, hogy messziről is olvasható legyen és belülről(!!) ragaszd oda a szélvédőre! Akkor ott lesz jól láthatóan feltüntetve, hogy kié az autó. Ha akarod még azt is kiírhatod nagy betűkkel, hogy az autó nem a ház tulajdonosának a kocsija.
Szecessziós Vájling... csalódtam benned, azt gondoltam értelmesebb vagy, basszus pedig olyan jókat szokták írni, most erre nem tudtam zöld pacsit adni.. pedig szoktam, de ez butaság.
Természetesen nem viheti el, létezik jüb vagy jüv rendszer ami a szuf-el ellentétben a rendszám alapján a tulaj nevét is tartalmazza, soha nem történt olyan, hogy csak úgy random elvittek autót, motort, tévé meg teló más , de kifogással lehet élni és ha számlával bizonyítod ki a tulaj visszakapod a telót,vagy a fotelt.
De láttam cefrét is online árverésen, mondjuk elvidens, hogy nem a Józsi báttya cefréje, hanem valami cégé, üzemé volt, pl. manufaktura. Tehát sanszos, hogy nem erjesztettek bele kukoricát ha az körte cefre. :)
És a behajtó és a végrehajtó nem ugyan az, behajtó egy cég, én is csinálhatok olyat pedig csak egy érettségim van, de 8 osztályal is csinálhatnék. Végrehajtó pedig diplomával rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!