Mi a véleményetek arról, hogy kiengedték Marian Cozma gyilkosait?
Figyelt kérdés
Én már komolyan nem értem hol élünk!
Ezeknek élből halálbüntetést lehetne adni, hiszen csoportosan, felfegyverkezve, különös kegyetlenséggel öltek embert, és emellett igen súlyos testi sértést (gyilkossági kísérletet) is elkövettek, erre most kiengedik őket?
Mást már ennél komolytalanabb dologért tömlöcbe vetnek, nemhogy emberölésért! Nem értem már ezt az egészet!
2010. júl. 2. 23:51
11/19 A kérdező kommentje:
Raffaelt is kiengedték!!!!
2010. júl. 3. 00:31
12/19 A kérdező kommentje:
amúgy halálbüntetés visszaállításáért nem lehetne aláírást gyűjteni?
2010. júl. 3. 00:32
13/19 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
amúgy halálbüntetés visszaállításáért nem lehetne aláírást gyűjteni?"
Lehetne, de ha odaállítana bárki is az aláírásokkal együtt ahova kell, kiröhögnék sajnos...
14/19 anonim válasza:
Raffael János és Raffael István hatod és hetedrendű vádlottat engedték ki. Raffael Sándor elsőrendű vádlott aki valszeg leszúrta Cozmát többé már nem jön ki a börtönből (legalábbis remélem, de ha igen akkor néhányan várni fogják kijáratnál). Tudod a neveket össze lehet keverni mert cigányéknál családi vállalkozás a gyilkolás meg a bűnözés.
15/19 anonim válasza:
00:26 és 01:23 vagyok: a halálbüntetésről annyit hogy arra már én is gondoltam hogy el kéne kezdeni aláírást gyűjteni. 50 ezer aláírás kell és akkor a Parlamentnek szavaznia kell a kérdésről (ha jól tudom nem biztos). Onnantól kezdve minden azon múlik hogy Fideszék mit mondanak. De hát ugye 50 ezer aláírás...
16/19 anonim válasza:
A nemzetiségi ellentéteket mindig a kormány szitja fel! Mert a magyaroknak nincs annyi joguk, mint egy cigánynak :((
17/19 anonim válasza:
Hazugság; a GYILKOSAIT nem engedték ki.
18/19 anonim válasza:
Magyarországon a bűnözőknek mindent lehet.
19/19 anonim válasza:
Halálbüntetés soha nem lesz már, ugyanis tagjai vagyunk az Ojrópai Junyijónak, akik szerint ez sérti az elkövetők élethez és méltósághoz való jogát (az áldozatnak persze nem voltak ilyen jogai). Szal Brüsszelből ugatnak, Vengrijában kussolnak, ez van, szép új rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!