Horák Nóri gyilkosait miért nem tudják elfogni már végre?
Szerintem három lehetséges magyarázat van:
1. Profi tette, és jól eltüntetett minden nyomot. De ez hülyeség, mert voltak nyomok.
2. Olyan volt, aki pont átutazott és szerelem volt első látásra - egyoldalúan. Nagyon kicsi az esélye.
3. Megvan(nak) a tettes(ek), de egyenlőre nem tudhatjuk meg, mert az erősen befolyásolná a közelgő EP-választás eredményét - ilyet már láthattunk a 2006-os parlamenti választások előtt, amikor a gazdasági adatokat tartották vissza.
Mert nem akarják...
Mondjuk, ha az én hugommal tettek volna ilyet, tuti, hogy már a végére jártam volna...
Lehet, hogy már el kellett volna menekülnöm az országból, de hogy már megtaláltam volna őket az tuti...
Egyszerűen az aznap éjjel abban a diszkóban vagy a környékén megforduló cigók közül elővettem volna találomra egyet és addig verem, amíg nem mond egy használható nevet, majd azt is addig verem... és így tovább.
Max. egy hét és meg is lettek volna, mi ebben a nehéz? Vagy ezt a módszert a világ 180valahány rendőrsége közül egyedül a magyarnál nem ismerik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!