Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Horák Nóri gyilkosait miért...

Horák Nóri gyilkosait miért nem tudják elfogni már végre?

Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem három lehetséges magyarázat van:

1. Profi tette, és jól eltüntetett minden nyomot. De ez hülyeség, mert voltak nyomok.

2. Olyan volt, aki pont átutazott és szerelem volt első látásra - egyoldalúan. Nagyon kicsi az esélye.

3. Megvan(nak) a tettes(ek), de egyenlőre nem tudhatjuk meg, mert az erősen befolyásolná a közelgő EP-választás eredményét - ilyet már láthattunk a 2006-os parlamenti választások előtt, amikor a gazdasági adatokat tartották vissza.

2009. jún. 2. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem cigány volt szegény lány. Ha az lett volna, már fel lennének háborodva a politikusaink, hogy ilyesmi hogyan történt meg, rasszizmus, meg egyebek, és mindent megtennének, hogy kézre kerítsék a tettes(eke)t. Undorító ami ebben az országban folyik. :(
2009. jún. 2. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Ugyan, hova gondolsz? Egyetlen magyar élete sem ér meg annyit, hogy elkapják a gyilkosát, ha azt cigánypurgyé tette! Egyetlen forint nyomravezetői jutalmat sem érdemel az a szegény lány, de a 3 élősködő elkövetőjéért legalább 50milkát adnának, hisz ők fontosak nekünk, mi több ők a legfontosabbak!! 9 millió magyar gyászolt könnyes szemmel a templomban szegínromákok lelkéért, 8millióan be sem mentek másnap dolgozni, annyira letargikusak voltak, 7 millióan már már azon gondolkoztak, hogy öngyilkosak lesznek bánatukban, 6 millióan teljes vagyonukat felajánlották a szegínromákok családjának vigaszdíjként, 5millióan azóta is oda járnak naponta ellenőrizni, jól van e a család többi tagja, 4millióan nem tudják elviselni, hogy most már adóforintjaikat nem fogják tudni arra a 3 becses emberre költeni, muszáj lesz valami haszontalanabb dologra, pl. autópálya építésre költeni, 3 millióan azóta is minden nap keresik az elkövetőket, 2 millióan elhatározták hogy szolidaritásból ők is beházosodnak a cigókhoz, és most már köztük fogják leélni becses romaként az életüket, és 1 millió ember mindössze annyit mondott: ELÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 3. 00:08
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Mert nem akarják...

Mondjuk, ha az én hugommal tettek volna ilyet, tuti, hogy már a végére jártam volna...

Lehet, hogy már el kellett volna menekülnöm az országból, de hogy már megtaláltam volna őket az tuti...

Egyszerűen az aznap éjjel abban a diszkóban vagy a környékén megforduló cigók közül elővettem volna találomra egyet és addig verem, amíg nem mond egy használható nevet, majd azt is addig verem... és így tovább.

Max. egy hét és meg is lettek volna, mi ebben a nehéz? Vagy ezt a módszert a világ 180valahány rendőrsége közül egyedül a magyarnál nem ismerik?

2009. jún. 3. 07:43
 5/5 anonim válasza:
Felháborító. Nóri a barátom volt, képzled hogy nem próbáltunk meg megtenni mindent, hogy kiderüljön az igazság??? de minden hiába, konkrét dolgokat soha nem mondanak...először kitalálják, hogy a sztojka család 6 tagja volt...elég volt csak belegondolni hogy a mi nórikánk miket élhetett át..6 cigány. nem folyatom. Most meg megtalálták ennél a férfinél a személyes holmijaiit...már bele se akarok gondolni. és lassan egy éve lesz, hogy megtörtént a tragédia...
2009. szept. 6. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!