Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem tudják elfogni...

Miért nem tudják elfogni Oszama bin Ladent?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 12:16
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
81%

Vagy azért, mert nem is létezik, vagy már elkapták és akit mutogatnak az nem is ő. Vagy nem akarják elkapni. Szerintem az első kettő valamelyike a sanszos.

Műholdról még a karórádról is leolvassák a pontos időt. Mindenkiről tudják, hogy merre jár.

2010. okt. 29. 12:32
 2/34 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy nem akarják elkapni, mert nem igaz, hogy sosem találják meg!
2010. okt. 29. 12:35
 3/34 anonim ***** válasza:
59%
Mert nem létezik,csak egy kitalált figura.
2010. okt. 29. 12:39
 4/34 anonim válasza:
Azért mert ha "elkapnák" már nem lenne értelme a katonákat Irakba meg hasonló helyekre küldeni. De ha tényleg érdekel ez a dolog akkor van egy film az Zeitgeist Addendum, érdemes megnézni mind a 2 részét van benne egy-két érdekes dolog...
2010. okt. 29. 12:51
 5/34 anonim ***** válasza:
Mert Osszon Abin Láden, mint a kártyapartiban!
2010. okt. 29. 13:28
 6/34 anonim ***** válasza:
33%

"Műholdról még a karórádról is leolvassák a pontos időt. Mindenkiről tudják, hogy merre jár."

Hahahahaha...! Hány éves vagy aranyom???

2010. okt. 29. 13:32
 7/34 anonim ***** válasza:

"Hahahahaha...! Hány éves vagy aranyom???"

Ugyan nem az vagyok, akitől kérdezted, de ez a kérdés inkább feléd jogos. Nézd csak meg pl. a Google Maps műholdas képeit, hogy meddig tudsz "lemenni" rajta nagyításban... és akkor az még csak egy pofonegyszerű, ingyenes cucc, amit civilként is használhatsz. Most akkor gondolj bele, hogy ennél még mennyivel precízebb és szuperebb a katonai változat - főleg, hogy az USA-ban minden csúcstechnika a katonaságnál összpontosul, mindent ők kapnak meg először, és csak később juthatnak el a dolgok lassan a civil szférába is.

Vagy gondolj bele abba, hogy most, amikor már a legtávolabbi naprendszerek bolygóit is egymás után találják meg, akkor gondolod, hogy nem tudnák _tényleg_ leolvasni a pontos időt a karórádról műholdról? Ha nem, akkor annak csak két oka lehet: 1.) nincs karórád, 2.) éppen úgy tartod, vagy olyan helyen vagy, hogy felülről egyszerűen nem lehet rálátni.

2010. okt. 29. 13:51
 8/34 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek meg: én is egyetértek azokkal, akik szerint egyszerűen nem akarják elfogni. Minek? Akkor egyből véget érne a móka, kevéssé lehetne indokolni a katonai kiadásokat, és az USA saját állampolgárainak megfigyelését is.
2010. okt. 29. 13:52
 9/34 anonim ***** válasza:
13:32 LOL a kis naiv
2010. okt. 29. 13:57
 10/34 anonim ***** válasza:

13:51!

Ki beszél itt karóráról? A teljes mondatot a műholdas hivatkozás miatt másoltam be.

"Mindenkiről tudják, hogy merre jár"

Ez a lényeg! Több milliárd emberről tudják, hogy merre jár??? Lefogadnám a nem létező lotto 5-ösömet egy dollár ellenében, hogy ez ma kivitelezhetetlen bármekkora földi technikával.

Ha így lenne nem lennének körözési listák, eltűnt emberek ésatöbbi.

Az valamennyire elképzelhető, hogy egy-egy embert meg tudnak figyelni ha van kiindulási pontjuk, de még ez is megdől, ha mondjuk bemegy egy épületbe és egy furgon belsejében távozik, és 1001 más buktatója van még.

2010. okt. 29. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!