13795 kérdése:
Az autópályán forgalmi és matrica nélkül megyek. Mire számitsak?
Figyelt kérdés
2019. márc. 8. 20:52
11/16 anonim válasza:
Ne közlekedj az autóval addig, míg nincs ÉRVÉNYES forgalmija, vagy ha nagyon indokolt utad van (pl.vizsgára viszed) akkor kérj az okmányirodán útvonalengedélyt!
Ha elkaptak kamerával az autópályán, akkor nem csak az autópályadíjat fizettetik ki veled, hanem fény derül arra is, hogy forgalomba nem helyezett autóval mentél és az már húzós.
Nem tudom megérteni, hogy ilyen esetben hogy volt bátorságod felmenni a pályára, ahelyett, hogy a kertek alatt sunnyogtál volna?
12/16 A kérdező kommentje:
Még aza szerencse azon kívül hogy a fizetésem jó részét levonják adóba,hogy a levegő belélegzésé.nem kell fizetni adót.legközelebb felragasztom aszt a matricát.vidéki vagyok. És úgy megörültem ennek a csóró kocsinak.hogy elfelejtettem a következményeket.nemtudtam hogy 60.perc pótlás türelem van,mindegy.remélem nemkötnek bele a forgalmiba.
2019. márc. 9. 10:35
13/16 A kérdező kommentje:
Sikerült a nevemre íratni.éjen a forgalmi.akkor mikor az eset történt. Nemvolt a nevemen akkor vettem.igyis engemet büntetnek?
2019. márc. 12. 22:33
14/16 anonim válasza:
Ki mást?
Adásvételivel vetted nem?
15/16 A kérdező kommentje:
Igen adás vètelivel
2019. márc. 18. 13:28
16/16 _Jessy_ válasza:
Valószínűleg a csekket annak küldik ki, akitől vetted. Aztán az majd jelenti, hogy eladta neked, így megkapod te. Véda kapu miatt valószínűleg a forgalmi miatt is küldenek csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!