Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Azért ki a felelős ha határidő...

Azért ki a felelős ha határidős levél a főnök hibájából nem kerül az illetékeshez csak jóvla határidő után és a céget megbüntetik? Nem a főnök maga?

Figyelt kérdés

Ha egy állami szerv küld egy határidős adatszolgáltatásra felszólító tértivevényes levelet mely levél bontatlanul bekerül a főnökhöz és nem kerül tovább ahhoz az illetékeshez akinek dolga lenne maga az adatszolgáltatás akkor ezért ki a felelős? Nem a főnök maga aki egy láthatóan fontos és tértivevényes levelet nem juttatott el annak a kezébe akihez tartozik?

Legalább egy hónappal később került elő a levél és akkor már hiába, addigra az állami szerv mulasztási bírságot szabott ki, amelyet ugyan a cég fizet, de a főnök át akarja kenni a büntetést a beosztottra-mikor evidens hogy nála volt a labda amikor a határidős levelet 2 hónapig cseszett felbontani?

2019. márc. 7. 11:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"és benyomnám ide, akkor mi lenne"

A világon semmi nem lenne, mi lenne? Én megcsináltam ezt nem 1x és mit kaptam?: Hát ezzzz fotósopppp!!

Ugye?

Hát ennyi!!

2019. márc. 8. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Inkább a novemberi béredről mesélj!
2019. márc. 8. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:

“Légy erős: Már volt kétszer is...

rosszul figyelsz.”

Akkor mostanában nem lógok itt annyit XD

2019. márc. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!