Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogi diploma közigazgatás?

Jogi diploma közigazgatás?

Figyelt kérdés
Jogi diplomával milyen munkakörökre jelentkezzek, amik csak jogász végzettséggel tölthetők be tv. szerint és beleszámítanak a 3 éves joggyakorlatba?

2019. márc. 6. 17:47
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én is úgy látom, hogy közigben több időd van tanulni, esetleg képzésekre járni.

Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy a versenyszférába van esély kijutni szakvizsga után? Mert mindenhol csak jelölti állásokat látok..Illetve mennyi az esély arra, hogy valahol a korábbi jelölteket szakvizsga után is alkalmazzák? Szinte az évfolyamom nagy része jelöltnek ment, ilyenkor mindig elgondolkozom ha az összes jelölt irodàt nyitna hogy tudnának megélni (ennyit a piac nem tud felvenni már és akkor a korábban, újonnan végzettekről nem is beszélve)? Én csupán ezért nem mentem jelöltnek, mert nem tudom 3-4 év után a végzést követően mik a lehetőségek?

2019. márc. 10. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!