Urogdi Csaba kérdése:
Az alati szomszedom egyfojtaba dorombol fel . Zaklatasert csinalhatok valamit?
Figyelt kérdés
Vettem a 4 emeleten egy lakast az alati szomszed vagyis a 3 emeletrol ha mar be lepek a hazba es valamit csinalok mar rogtton dorombol fell ne mosak ne jarjak ne nezem a tv .peldaul egyik este 10 utan a gyermek nezte a tv. Meg mi beszelgetunk a konyhaban es 10.10 perckor fel jot be csengettet es azt mondta hogy 10 utan este lefekves.Na most mit lehet csinalni hogy en is tudjak elni.2019. márc. 6. 12:51
1/15 anonim válasza:
a hejedben jol tarkoncsapnam aztan legkőzelebb tuggya hol a heje
3/15 anonim válasza:
A tömbházak úgy működnek mint a farkasfalka. Vannak domináns egyedek akik megpróbálnak uralkodni a többiek felett.
Te választasz, hogy meghunyászkodsz és pokol lesz az életed, vagy nagyon durván helyrerakod a szomszédot. Más lehetőség nincs.
4/15 anonim válasza:
Nekem még sosem volt macska a szomszóedom.
6/15 anonim válasza:
Te nem Magyarországon éltél eddig, ugye?
7/15 anonim válasza:
Amikor írnám a frappáns macskás választ, de mások már megelőztek...
8/15 anonim válasza:
Mond neki, hogy pereljen be. ;)
9/15 anonim válasza:
Én azért meghallgatnám a másik fél verzióját is.
Szerintem felesleges perelni. Meg kell beszélni.
10/15 anonim válasza:
Ne ő pereljen. Hanem mondja azt a szomszédnak, ha valami nem tetszik pereljen be. Aztan úgyse fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!