Beperelhetném azért a MÁV-ot, hogy akárhányszor utazom velük, rendszeresen megfázom/belázasodom a kőkemény légkondi miatt?
Nem perelheted be, mert nem tudod bizonyítani az összefüggést a megfázás és a légkondi között. Ez jogi szempontból csak egy feltételezés. Meg ha netán találnál is valamilyen orvosszakértőt és tudományos módszert a bizonyításra, akkor mire perelnéd? Mit ér egy megfázás egy olyan jogrendszerben, ahol egy halál is csak pár milliót?
Egyébként meg ne hőbörögjetek, igenis kell a légkondi, ha már nem engedik kinyitni az ablakot. Én mondjuk, egy mindkét oldalon nyitott ablakkal is ellennék. Én rühellem, aki nyafog, nem engedi kinyitni 40 fokban az ablakot, meg lázad a légkondi ellen. Inkább erősítsétek az immunrendszereteket, változtassátok meg a gondolkodásotokat. Ha nekem nem árt a légkondi, akkor nektek se.
Ha villany hajtja akkor flyrt (flőrt) a neve, de ha dizel hajtású, akkor desiro (deziró) a neve.
De a perléssel semmit se érsz el.
bakker, ha meg meleg lenne azért hőbörögnél mert megsülsz és miért nincs légkondi!!!
Én is utazom ezzel a vonattal és semmi bajom, épphogy jólesik, hihetetlen milyen kényes emberek vannak...
Amugy perelj csak nyugodtan, hadd röhögjenek rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!