Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit léphetek ha a munkáltatóm,...

Mit léphetek ha a munkáltatóm, miután azonnali hatállyal felmondtam próbaidő alatt úgy tünik nem akar fizetni?

Figyelt kérdés
Januárban náluk dolgoztam,februárban kaptam is rendesen a bért.Munkaszerződésem volt,üzemorvosi vizsga,papírok stb,kártyára ment a fizu oké.Február közepén kiléptem bementem és mondtam h jöttem felmondani,az én hibám annyi hogy volt egy nap mikor jelzés nélkül nem jelentem meg a munkahelyemen ugyanis olyan hulla fáradt voltam a napi 12 óra éjszakás fizikai munkától,(40kilós zsákokkal rohangálni 12órán keresztül este)hogy bealudtam.Szóval le is tisztult a fejem utána rájöttem ez nem állapot se család se magánélet semmi,és felmondtam,írtam egy papírt,hogy azonnali hatállyal felmondok,kérem postázzák ki a kilépő papírjaim xy címre.Öt munkanapja van ilyenkor a munkáltatónak nem?Ez ma letelt,bér nincs.Bementem,hebegtek habogtak a jelenlétim még csak fennt sem volt az elszámoláson.
2019. febr. 21. 23:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%
Elkobzod a szerszámokat oszt cső.
2019. febr. 22. 08:05
 12/14 anonim ***** válasza:
#9 irónia volt amúgy, de a kérdezőnek nem fog leesni.
2019. febr. 22. 17:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem semmi szinten nyomod ezt az irónia témát a mondatod is összetett volt sokáig gondolkoztál rajta?
2019. febr. 22. 22:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Kérdezhetek valamit?30év feletti vagy és nyurga gyerek a magasságodhoz képest?igen vagy nem?
2019. febr. 22. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!