Most akkor mi a különbség a falusi CSOK és a sima CSOK között? Mert én nem látok különbséget.
Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 13:06
11/14 anonim válasza:
,,Amúgy elhiszem hogy vannak olyan faluk ahol nincs semmi de azé van sok kivétel pl Magyarnándor"
Még, de az is előbb-utóbb olyan falu lesz, hogy semmi nem lesz. Minden falu így kezdte, aztán eltűnt a közeli városokból a munka és a faluk is szépen lassan kezdtek kihalni.
12/14 anonim válasza:
Ez tényleg nevetséges, hogy mit gondolnak egyesek. Én speciel megyeszékhelyen lakom, és innen járok ki egy 2200 fős falura dolgozni több, mint 3 éve. :D Van itt minden, háziorvos, fogorvos, posta, élelmiszerboltok, hentesbolt meg minden. Tipikus budapesti felfogás, a Budapest táblánál szerintetek megáll az élet, kietlen pusztaság az egész ország.
13/14 anonim válasza:
12: Ne zavarjon, hogy borsodi vagyok születésemtől fogva, nem budapesti. :D Megyeszékhely mellett persze, hogy tud működni egy falu vagy valamelyik nagyobb város mellett, mert ott vígan be tudnak járni az emberek dolgozni a nagyvárosba. De nem minden falu van valamelyik nagyváros közelében, az ilyen falvak meg csúnya ezt mondani, de döglődnek, mert semmi nincs náluk. Gyere le Borsodba, egy csomó ilyen falu van.
14/14 anonim válasza:
Utolsó én Szabolcsban lakom, engem más háborít fel. Engem nem érint,de megnéztem a listát. A szatmári részben gyakorlatilag egy falura sem fog járni mert nem volt népességcsökkenés. Köszönhetően a határon túliak tömeges bejelentésének. Kb az egyik legcsóróbb rész nem kap semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!