"Mi a különbség a Csintalant összeverő gyáva szarok és egy falusi öregembert összeverő gyáva cigányok között? "
Elnézést a nyelvhasználatért, a fenti szöveg idézet.
Innen: [link]
Jobbikosok, olvassátok el, tanulságos!
Elég érdekes összefüggések.
1, Mi köze Budaházynak a magyarok nyilaihoz?
Hogy jólesett a 10000000 fejpénz és pontosan egybe estek a tervek és a célok, mert nincs bizonyíték.
2, Mi köze Budaházynak a Jobbikhoz vagy Vonához?
3, Ha Bayer kérdezni akar, akkor miért ne kérdez az Echo ban?
Tényleg tanulságos, és hű jellemrajz!
1. a csintalant összeverők politikai célzattal tették. ettől még elítélendő dolog, de nyilván ha az országot jól működtetnék a politikusok akkor nem akarna senki senkit megverni.
a cigányok pedig egyrészt haszon szerzés indokával verték össze és gondolom ki is rabolták. egy öregembert aki semmi komoly dologról nem tehet szerintem igenis gázosabb megtámadni.
a cikkhez pedig:
én még nem hallotam nyilvánosan zsideszezni a jobbikot mármint vonát pl. Krisztináról már jobban el tudom képzelni. a kuruc.info pedig nem a jobbik weboldala. barikádon nincs zsideszezés, ott még nem láttam ilyet.
szerintem a cikk írója a kuruc-hoz beszél, a stílusuk eléggé egyező, idegesítő.
De most tényleg:
Csintalannak egy folt se volt a fején.A Hír tv íziben ott volt,még frissiben,a támadóknak a nyomuk se hűlt ki. Nem fura ez?
Személyesen azt se tudjuk kik tették.
Van különbség a kettő között,Csintalant politikai indittatásból hagyták helyben,a falusi öreg elég,ha ránéz a cigányra,már azért is összeverhetik.
Na ez a különbség.
Pontosan! Meghívhatta volna az Echóba, és leolthatta volna ott.
Csak hát ugye az Echón teljes Jobbik-zárlat van érvényben. Meg hát ugye, ha az Echóba meghívja, ott Vona rögtön reagál ezekre. Viszont így lesz egy csomó ember, aki csak arról szerez tudomást, ahogy Bayer leoltotta Vonát, a választ a Magyar Hírlap olvasói már nem kapják meg.
Hogy Orbán köréhez csatlakozott... Persze, mert neki sem tetszett, hogy az MSZP regnáljon, ahogy a Fidesznek sem! Vona a mai napig azt állítja, hogy a Jobbik és a Fidesz talán egyetlen közös célja, hogy az MSZP-féle rablóbanda végképp eltűnjön a politikából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!