Hogy lehet apám barátnőjének megmondani, hogy hagyja el a lakást?
Én még ilyet nem hallottam, hogy egy férfi nem tudott távozásra bírni egy nőt a lakásából! Fordítva már el tudom képzelni, ha a nő fél a férfitől.
Egyetértek azokkal, akik szerint apukád a lelke mélyén nem is akarja kitenni.
Szerintem először apukáddal ülj le négyszemközt beszélgetni erről. (Ha nála nem tudok kettesben lenni, akkor nálad, vagy nyilvános helyen.) Szembesítsd azzal, hogy nincs összhangban az, amit hangoztat (hogy távozzon a nő) azzal, amit a viselkedésével sugall (hogy semmi erély nincs benne, sőt, azt se akarja, hogy más kiabálva tegye ki). Először neki a fejében legyen rend: legyen számára egyértelmű, hogy ő mit akar. Ezután pedig - ebben biztos vagyok - ha tényleg ki akarja rakni a nőt, nem is lesz szüksége segítségre, hogy megtegye.
Az előbbi válaszomból kimaradt:
Legyetek óvatosak a zárcsere után a nő cuccainak a házon kívülre való kirakásával.
- Nem lehet kitenni az utcára, nehogy valaki elemelje.
- Nem ázhat meg, nem hullhat rá a hó.
- Nem bonthatja meg pl. egy kutya, ha élelmet szimatol benne. Egyszóval - nem károsodhat, különben ráfizethetsz.
Apukád lehet csak nyafog, az én nagymamám is ezt csinálta minden összeveszésnél a nagypapámmal, de mikor mondtuk, hogy segítünk állni az anyagiakat, tessék költözzön el, visszük a cuccait, nem muszáj neki így élnie, akkor jött a visszakozás, hogy öreg ő már, hogy élne nélküle, megszokta már ezt stb..
Csak változást akart, de belátni nem akarta, hogy az nem fog menni csak költözéssel.
Ő is sírt, nyavajgott, így nem jó, úgy zavar, bepálinkázott és megütött(másikoldalról ő kezdte el tépni a nagypapát aki "észheztérítette")
Nem tudjátok mi megy ott valójában, lehet minden rossz dolog ellenére szexelnek egymással.
Ajánljátok fel, hogy lelki segítséget nyújtotok, ott lesztek biztosítéknak, de ő mondja ki, hogy menjen a nő előtte, ti meg majd cuccoltok. Nektek nincs közötök a nőhöz, ez az ő kapcsolata..
Még azt is el tudom képzelni, hogy élvezi, hogy a nyakára jár legalább valaki, még ha zavarja is sokszor, legalább nincs egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!