Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet apám barátnőjének...

Hogy lehet apám barátnőjének megmondani, hogy hagyja el a lakást?

Figyelt kérdés
A szitu a következő: apámnak van egy nagyon laza viszonya valami nővel (aki pár éve szépen felszívódott amikor apám rákos lett, aztán visszaszivárgott), és csak a panaszt hallom rá. Decemberben valami mondvacsinált indokkal beköltözött apámhoz, hogy szerelik a gázt, de azóta úgy betelepedett, mint egy kullancs, és nagyon botrányosan viselkedik. Konkrétan úgy tesz, mintha joga lenne ott élni, késő éjjel ér haza és amikor apám alszik, bekapcsolja direkt a tévét, ordibál mindenen, beleköt apa életstílusába (kb 25 éve él egyedül). És nem hajlandó elmenni, noha apám már naponta mondja neki. Akkor vagy átmegy siránkozásba, hogy de nincs fűtés, most meg már arra is ordibál hogy márpedig marad, és majd jól idehívja a fiát. Apám szerint el se vált a férjétől csak külön élnek, de valami szörnyű szenny nőszemély, és már rólam is pofázott a hátam mögött, hogy oda ne merjek menni. Most viszont úgy vagyok vele, hogy igenis megyek, mert apám kéri, teljesen kivan, de túl erélytelen hozzá hogy elzavarja, de azt seakarja hogy én kiabáljak vagy valami, de halom a hangján hogy nagyon kikészült. Mivel még sose voltam ilyen helyzetben, tudnátok segíteni kérlek, hogy lehetne a legkorrektebb módszerrel kitessékelni?
2019. febr. 5. 12:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben odamennék és szépen kitessékelném a lakásból. Ha óbégat az ajtó előtt, akkor ráhívnám a rendőrt. Utána zárcsere és elmagyaráznám neki szépen, hogy ha még egyszer meglátom itt, kilógatom az erkélyről. Valami ilyesmit tennék...
2019. febr. 5. 13:04
 12/24 anonim ***** válasza:
60%

Én még ilyet nem hallottam, hogy egy férfi nem tudott távozásra bírni egy nőt a lakásából! Fordítva már el tudom képzelni, ha a nő fél a férfitől.

Egyetértek azokkal, akik szerint apukád a lelke mélyén nem is akarja kitenni.

Szerintem először apukáddal ülj le négyszemközt beszélgetni erről. (Ha nála nem tudok kettesben lenni, akkor nálad, vagy nyilvános helyen.) Szembesítsd azzal, hogy nincs összhangban az, amit hangoztat (hogy távozzon a nő) azzal, amit a viselkedésével sugall (hogy semmi erély nincs benne, sőt, azt se akarja, hogy más kiabálva tegye ki). Először neki a fejében legyen rend: legyen számára egyértelmű, hogy ő mit akar. Ezután pedig - ebben biztos vagyok - ha tényleg ki akarja rakni a nőt, nem is lesz szüksége segítségre, hogy megtegye.

2019. febr. 5. 13:08
 13/24 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, 11-es, teljesen igazatok van. Ezt tényleg neki kéne elintéznie, még a nő is ilyesmire célozgat azzal, hogy ne avatkozzak bele. A kapcsolatukhoz valóban nincs közöm, de ahhoz igen, ha élősködik rajta és tönkreteszi idegileg. Nem kell félteni, elvileg van a nőnek férje meg fia is, meg pénze is albérletre. Itt maga a sztori is sáros, amivel előhozakodott.
2019. febr. 5. 13:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Az előbbi válaszomból kimaradt:

Legyetek óvatosak a zárcsere után a nő cuccainak a házon kívülre való kirakásával.

- Nem lehet kitenni az utcára, nehogy valaki elemelje.

- Nem ázhat meg, nem hullhat rá a hó.

- Nem bonthatja meg pl. egy kutya, ha élelmet szimatol benne. Egyszóval - nem károsodhat, különben ráfizethetsz.

2019. febr. 5. 13:17
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
Ha apádé a ház, akkor erről ő dönt. Simán lehet, hogy konfliktuskerülésből neked is azt mondja, amit hallani akarsz, magában meg bár a nőt nem tartja sokra, de a rendszeres pár perc vagy óra szexért tűri meg a nőt.
2019. febr. 5. 13:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kirakni kell a nőt, hanem nem beengedni. Zárcsere, amikor nincs ott. Ha ordít, akkor ráhívni a zsarukat. Rendőri jelenlétnél elviheti a cuccait.
2019. febr. 5. 13:31
 17/24 anonim válasza:
76%
Hivja ra a rendorseget vagy szepen a cuccait bacca ki az ajto ele,mi az hogy marpedig o nem megy es a fiat is odakoltozteti? En kivagnam mint macskat carni. Plane ha nem ad a koltsegekbe, pioca
2019. febr. 5. 13:32
 18/24 anonim válasza:
75%

Apukád lehet csak nyafog, az én nagymamám is ezt csinálta minden összeveszésnél a nagypapámmal, de mikor mondtuk, hogy segítünk állni az anyagiakat, tessék költözzön el, visszük a cuccait, nem muszáj neki így élnie, akkor jött a visszakozás, hogy öreg ő már, hogy élne nélküle, megszokta már ezt stb..

Csak változást akart, de belátni nem akarta, hogy az nem fog menni csak költözéssel.

Ő is sírt, nyavajgott, így nem jó, úgy zavar, bepálinkázott és megütött(másikoldalról ő kezdte el tépni a nagypapát aki "észheztérítette")

Nem tudjátok mi megy ott valójában, lehet minden rossz dolog ellenére szexelnek egymással.

Ajánljátok fel, hogy lelki segítséget nyújtotok, ott lesztek biztosítéknak, de ő mondja ki, hogy menjen a nő előtte, ti meg majd cuccoltok. Nektek nincs közötök a nőhöz, ez az ő kapcsolata..

Még azt is el tudom képzelni, hogy élvezi, hogy a nyakára jár legalább valaki, még ha zavarja is sokszor, legalább nincs egyedül.

2019. febr. 5. 13:44
 19/24 anonim ***** válasza:
84%
Figyu. Ha valakinek segítek akkor ALAP hogy nem veri magát a kéglimben és még alapabb hogy kussol...ez a nő nincs rászorulva faterodra külömben nem viselkedne így. Kivéve ha C-tipusú állampolgár, azokból kinézem.
2019. febr. 5. 13:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Zárcsere, a cuccait meg vagy feladod postán a rendes lakcímére, vagy megmondod, hogy akkor jöhet érte, amikor te meg a párod is ott vagytok. (Kirakni a cuccot nem jó, még ő fog feljelenteni, ha valaki ellopja.)
2019. febr. 5. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!