Mi baja van velem apám barátnőjének?
Mindig talál valami okot, hogy engem fikázzon, miközben ő maga annyira igénytelen. Egyáltalán nem ad magára, nagyon ritka, ha valahova nem melegítőben jön, melltartót sem szokása felvenni (sokszor még fehér póló alá sem, ami átlátszik), plusz a haja is tiszta zsír. Egyébként sokat sportol, szinte minden nap, de ahhoz képest egyáltalán nem vékony vagy sportos alkatú, inkább duci. Mégis tavaly elkezdte apunak mondogatni, hogy nekem narancsbőrös a combom, és járjak el sportolni (akkoriban még nem jártam el rendszeresen), de én akkor is vékony voltam. Azt már hozzá sem teszem, hogy neki ezerszer narancsbőrösebb a bőre, mint nekem. Aztán télen egy betegség következtében felszedtem 8 kilót. Akkor úgy érezte, hogy feltétlenül el kell látnia a tanácsaival, hogy mit mozogjak, hogyan és mennyit, plusz állandóan ezen témázott és égetett engem mindenki előtt. Aztán egy életmódváltásnak köszönhetően bő 3 hónap alatt le is adtam azt a 8 kilót. Aki tudott róla, azok most szoktak dicsérni, hogy gratulálnak a kitartásomhoz meg elismerésük, érdekes ő egyszer sem gratulált. Sőt, apa egyszer kérdezte tőle, mikor ott voltam, hogy "Ugye milyen sokat fogyott?" és csak egy alig hallható "ühüm"-öt sikerült kipréselnie magából. Ha talál valamit, amibe beleköthet, akkor azt mindig kiaknázza maradéktalanul (mintha ő példaértékű szépség lenne), szapul, de kedves vagy elismerő szót még sosem hallottam tőle. Mi baja van velem? Irigy?
19/L
Először is elismerésem:)
Másodszor meg ha beszól,(alapvetően nem tanácsolnám ezt , de azért egy idő után lehet érzékeltetni ,hogy álljon le)tesz valamilyen megjegyzést a testedre vagy bármidre ,nyugodtan mondhatod neki ,hogy "igen de szerencsére nem olyan narancsbőrös mint neked".
Mondom nem tanácsolom ,hogy különösebb konfliktusod legyen vele , de vegye észre magát.
8. Nem úgy értjük hogy vén, hanem a viselkedése miatt, vagy hogy mondjam.
Hallgatnom kéne rád mert olyan szép vagy, fiatal és gyönyörű a bőröd! Bárcsak olyan lehetnék mint te! Amúgy milyen sampont használsz?
Szerintem ettől csak úgy pislogna... Ha meg kiborul, akkor már dicsérni se lehet?
ha valaki eleve úgy van beállítva, hogy azon jár az agya hogy honnan, mennyit ajon le, már automatikus, hogy másokban is ezt nézik
mint pl a festő, meg állanóan észreveszi mások falaiban a hibát, a varrónő a ruhák elszabását, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!