Mit vegyek a barátomnak és az apám barátnőjének Karácsonyra?
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 10:40
1/3 anonim válasza:
nekem ha nincs ötletem Karácsonykor, mindig veszek egy szép karácsonyfadíszt. Az olyan kedves meg személyes tud lenni, és idővel emlék lesz belőle.
Én is mindig örülök egy szép, vagy valamiért különleges gömbnek. Apád barátnőjének szerintem jó lenne.
2/3 anonim válasza:
apád barátnőjének lehetne venni: könyv - szakácskönyv, sál, szilikon (vagy egyéb) sütőforma. Ezek olyan semleges ajándékok, nem tudom, milyen viszonyban vagy vele.
Barátodnak könyv, parfüm, focilabda
3/3 anonim válasza:
Kérdező, egyes: a karácsony kisbetű. Az ünnepek nevét kisbetűvel kell írni, kivéve ha mondatkezdők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!