Véletlenül beregisztráltam egy fizetős német letöltöoldalra. A szerződés szerint amit beikszeltem, ki kéne fizetnem havi 8 eurot két évig. (2*96 euro) Az IP címem elmentették és írták hogy ki lehet nyomozni. Mit csináljak, még csak 17 éves vagyok?
A linkre egy német video és filmnézegetős oldaról kattintottam és a Flash Playert akartam letölteni, free- nek volt feltüntetve, csak kisbetükkel ott volt az összeg, hogy ha letöltöm az ingyenes, csak akkor beregisztrálok. ( útólag vettem észre miután már küldtek emailt, h fizessek).
Írtam kétszer is két különböző levelet, hogy nem vagyok 18, véletlen regisztráltam, töröljenek, stb. , sablonszöveget küldtek, hogy elfogadtam stb. fizessek.
Attól félek, hogy a fenyegetőzést beváltják és feljelentenek, és írták h ennek a költségét nekem kell állnom. Ill. lehet h a gondviselőre sózzák az összeget(ezt én gondolom, nem írták)
Amugy gyanús az oldal a telefont nem vették fel, ami még emeltdíjas is és csupa ingyenes programot lehet letölteni mint iTunes, Firefox stb. De attól még parázok h megjelenik a rendőrség azt ráterhelik édesanyámra. Elvileg a T-online csak rendőri megkeresésre adhatja ki az Ip-t, mert személyes adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!