Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek? Tehetek feljelentést?

Mit tegyek? Tehetek feljelentést?

Figyelt kérdés

Édesapám, aki 73 éves, elesett és 2 bordája megrepedt, valamint eltört 1. Azért esett el, mert a tulajdonos előtt tükör jég és hó van.

Egyszerűen nem volt letakarítva.

Mit tehetek ez ügyben.

2019. jan. 26. 20:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Már eredmény van, 2 hónap után?

Ez nem semmi.

Örülök, hogy rendben van édesapád, és köszi, hogy kommenteltél még egyet.

Az az igazság - kicsit off - hogy rosszul vagyok attól, mikor valaki demagóg módon uszít, de amúgy fogalma sincs a dolgokról, pl. hogy több éves várólista van kórházakban, vagy egy per több évig húzódhat. Szerintem már rég nem így működünk, de az ostobáknak úgysem lehet megmagyarázni. Pl. "Elfelejtitek, hogy ez Magyarország" típusú kommentelők...

A te példád az igazságszolgáltatást mutatja, hogy teljesen rendben van és egészen gyors.

A másikra meg nekem van példám, eü panaszom volt, kértem időpontot magánrendelésre. Magánbiztosítón keresztül, akik több szolgáltatóval veszik fel a kapcsolatot. Sajnálkoztak, hogy a leghamarabbi időpont is csak egy hónap múlva van. Úgy, hogy fájdalmaim voltak! Közben más ügyben voltam háziorvosnál, adott beutalót, átmentem a szomszéd épületbe az SZTK-ba, és nem tudom pontosan, mennyivel korábban, de 1-2 hétre adtak időpontot.

2019. ápr. 1. 19:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy megfogadtad a tanácsom. Bár ha már belevágtatok, akkor sérelmi díjat is kérhettetek volna. Én kértem volna, még akkor is, ha nem vagyok nagyon rászorulva: a hanyag ember csak fizesse meg a fájdalmaim és egyéb nehézségeim árát ebben a helyzetben.

A nem éppen kedves nem tudom hanyadik szomszéd meg remélem, hogy ebből egy életre megtanulta a leckét. Kíváncsi vagyok, hogy azóta mekkora a szája, milyen pofát vágott, mikor vesztett.

Egyébként továbbra is fenntartom: szerintem büntető feljelentést is tehettetek volna. Nyilván le nem csukják, de azért nem dicsérték volna meg.

2019. ápr. 2. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!