Hol tudok fogyasztóvédelmi panaszt tenni?
Ha jól tudom, a kormányablakokban is lehet panaszt tenni.
Ha 14 napon belül vásároltál valamit, akkor ne panaszt tegyél, hanem állj el a vásárlástól. Ezt jelezd a webáruházak email-ben, és küldd vissza a terméket.
Kártyával fizettél?
Akkor a bankodba menj chargebacket kérni!
Istenem :D annyira magyar vagy, hogy az hihetetlen. El tudom képzelni, ahogy dörzsölgeted a tenyered, miközben nyitod meg az email fiókodat, mert már magdban fogalmazod a következő levelet, amit a webshopnak írsz. Fenyegeted őket feljelentéssel, hisz te már kifizetted a kis (SZEP) kártyáddal azt a pár ezer forintot csak épp a csúnya kormány eldugta a világhálón a fogyasztóvédelmet 😃 nézd, nem azt mondom, kifizetted, teljesen egyértelmű, hogy szeretnéd megkapni a csomagodat. DE maga a körítés meg a leírás vicces. A kormány hibája, hogy nem találtad az első által tökéletesen belinkelt (két kereső kulcsszavas) oldalt. Ezt azért te is érzed, hogy nevetséges remélem 😄
Ha minden jól megy, sikerül megtenned a feljelentést, elhúzódik meg jópár hónapig, lesz valami kis izgalom megint.
Totál félreérted az egész szituációt :)
Nem fogok senkit feljelenteni, panaszt szeretnék tenni, a kettő nem ugyanaz.
Leszarom a pénzt, baromira nem érdekel az a párezer Forint, engem az zavar, hogy a webshop semmit nem tesz az ügy miatt, márpedig szolgáltatóként vállalnia kell. Nem fogok bíróságokra járni, nem akarok sem kártérítést, sem visszatérítést, csak azt szeretném elérni, hogy rájöjjenek, nem tehetik meg, hogy bármilyen következmény nélkül lophassanak. A kormányos dologra: igen, a csúnya kormány eldugja. Ez nem igaz, nem erre gondoltam, hanem arra, hogy mindig mindent variálnak, nehogy valami egyszerűen működjön úgy, ahogy kellene. Remélem elkönyvelted, hogy sorosbérenc vagyok, pipáljuk ki, menj, nézd a migránsokat meg a soros aktivisták legújabb merényleteit a szent fidesz ellen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!