A gyerekem lopott 20 ezer ft szerintetek mi a teendő?
nagy szégyen én a lányomat nem így neveltem,a tescoba dolgozott fél évet és az utolsó napján kivett a kasszából e ft amit nekem beismert ... persze sajnálja és belegondolva hülye volt és soha többé nem tenne ilyet
most viszont az a helyzet hogy a tesco feljelentette
milyen ítélet születhet ezzel kapcsolatban
börtönbe kerülhet emiatt ??
valaki tudna ebben segiteni
Az írja jól, aki azt írja, hogy ez szabálysértés, vagyis még felfüggesztett se adható.
Ebből kifolyólag priusz garantáltan nem lesz.
Mielőbb vissza kell adni a pénzt (ha még nem történt meg), és nem csak sajnálnia kell, hanem jól elő is adnia a sajnálkozást a bíróságon.
Felkerestünk egy ügyvédet aki szerint pénz bírságot szabnak ki ránk
Mekkora lehet ez az összeg
Elzárás ügye nem lehet ebből
Mikor zárják el az embert
Ami történt
Gyerekem elment
Jött érte egy rendőr csajszi
Felolvasta a dolgot majd kérdezte hogy kíván e vallomást tenni
Ezután végig néztuk a felvételt amin szart se lehetett látni
Ezután a csaj közölte hogy semmilyen bírósági eljárás nem lesz egy levelet kap hogy fel vN
Ami történt
A lányom behivtak
Nő felolvasta hogy miért van itt
Ezután megnezhettuk a felvételt amin szar se látszott
Lanyomtol megkérdeztek szeretne e vallomást tenni majd annyit mondtak hogy ez csak egy sima szabalysertes mivel a bizonyíték amit vitt öt igazolja és 20evig bubtetetnel előiteletu volt ezért semmilyen birosagi eljárás nem indul ellene
15munkanpon belül kapunk egy levelet miszerint fel lesz függesztve 1evig és lesz priusza 2evig de csak A rendőrsegi rendszerben abban a kislapon az fog szerepelni hogy büntetettlen előiteletu.... Szólva semmi
Rendőr csajszi mondta hogy nem kell félni igazából semmi komoly dolog nem lesz ez végül is rendőr szemmel egy 'kis csíny'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!