Tanár-diák kapcsolat működhet, vagy milyen következményei lehetnek?
Volt szó róla, hogy elhagyná a családját és új életet kezdene velem. - Kiderült a ,,viszony" és azóta nem láttam.
Egy 1-től 10-ig skálán mennyire vagy hülye?
Alapból az iskolába se jön be, lehet, hogy az igazgató mondott neki valamit. Sajnos nem tudom a számát, nem tudok vele kapcsolatba lépni, hogy akkor most mi lesz :'(
#1-es, van valamilyen törvény, ami ezt előírja?
Meg kapta a fejmosást, talán felfüggesztette, kirúgta a suli.
Feleség is biztos intézett balhét.
Na és te csak egy friss, fiatal luk voltál. Az csak álom részedről, hogy valami komolyat akar veled.
Valószinű, a párjával próbálja elrendezni a dolgot, már ha a párja kapható rá.
"Már nagykorú vagyok (18) és elvileg bárki beleegyezése nélkül azt teszek, amit akarok.
...
van valamilyen törvény, ami ezt előírja?"
Nagykorú létedre tudhatnád, hogy a törvényeknek például a Magyar közlönyben lehet utánanézni, nem a gyk-n, és mivel azt teszel, amit akarsz, akár utána is nézhetnél, hogy milyen törvények szabályozzák egy tanár életét. Egyébként meg máskor a kavarás előtt nézz utána a lehetséges következményeknek, ne utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!