Tanár diák kapcsolat esetén, ha kiderül, mindenképp kirúgás jár?
Akkor is, ha a diák elmúlt 18 éves?
Elmúltam 18, nyelvi előkészítő tagozaton vagyok,ez az utolsó évem.
Tudjátok,hogy van ez.Ugyanarra a szórakozóhelyre járok, ahova a tanár is, meghívott italra és minden ment magától.
A korombeli fiúk többsége, tényleg csak kisfiú és nem férfi,aki tudja mi kell egy nőnek.
A héten azt kérdezgették egyes diákok,hogy tényleg együtt vagy Bence tanár úrral?Mert állítólag láttak minket együtt.
Természetesen,tagadtam mindent.
"A korombeli fiúk többsége, tényleg csak kisfiú és nem férfi,aki tudja mi kell egy nőnek. "
Bezzeg a Bence az tudja, mi? Akkor mért egy hozzád hasonló repedtsarkút szed össze? Te még csak nő sem vagy, a nő az harmincnál kezdődik. Te egyenlőre csak egy könnyűvérű viszkető peckű csitri vagy. Fél év múlva meg már nem lesztek együtt.
A tanár-diák kapcsolat mindenképp problémás, ugyanis a hatalmi viszonyból eredően akár még azt is megállapíthatják, hogy az oktató visszaélt a helyzetével és ebből kifolyólag súlyos büntetést kap.
A diákot nem szokták kirúgni ilyen esetben, a tanár viszont szinte mindig repül és ezután nem is fog már a szakmában dolgozni.
Igen,és szerintem teljesen jogosan.Hány éves a tanár?
Én 19 vagyok,én is kaptam már ajánlatot 30-as 40-es pasiktól,de nem vagyok hülye,hogy hagyjam magam kihasználni,csak azért,mert a pasinak kapuzárási pánikja van...
Nem értem,hogy képesek egyes nők ennek bedőlni...
Persze már.
27 évesen gimibe jársz?
Nyelvi előkészítő tagozat csak középiskolában van,felsőoktatásban nyelvszakok vannak.
Menjél szépen leckét írni.
A tanár úr 27 éves.Ezt kérdeztétek.
Én 18 vagyok.
xddd
Miért okoz valakinek örömöt kamu kérdések kiírása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!