Kell valamit fizetni ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Ha valaki mobilnetet vásárol,hűségidővel,de elvesziti a modemet. Ebben az esteben,milyen plussz költséget kell fizetni? Úgy értem,hogy a szolgáltató biztosít egy új eszközt,kártyát,és ennyi,vagy fizetni is kell valamit?2010. jún. 29. 07:10
1/4 anonim válasza:
Nagyon jót kérdeztél.
Nálunk is ez volt csak annyi különbséggel ,hogy nem elveszett hanem ellopták az eszközt.A mi szolginkat ez egyáltalán nem hatotta meg ,a számlákat ugyanúgy küldték mintha neteztünk volna.
2/4 anonim válasza:
a hűségidő a simkártyára vonatkozik, nem a modemre! igaz h olcsóbban kapod meg amodemet, de a simet kell használnod amire fizetsz. plusz költséged nem lesz, csak szerezz be vmit amivel használhatod ha nem akarsz potyára fizetni! (nem a szolgálató ehet róla h béna voltál...) de ha szépen kéred akkor lehet velük esetleg egyeztetni, új modemet rendes árért meg bármikor vehetsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De én úgy értettem,ha kártyával együtt veszik el a modem! Akkor az új kártyáért,és modemért is fizetni kell,vagy sim kártyát adnak újat ingyen! Azt tudom,hogy nem mondhatom fel a szerzödét,és nem is akarom!
2010. jún. 29. 10:01
4/4 anonim válasza:
szerintem, de szolgáltatótól függ. gondolom előfizetéses a neted, szóval új simért tuti 5e- vel lehúznak, és persze a modomet is neked kell megvenned, mert nem hibásodott meg, hanem elveszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!