Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagy segítségre lenne szüksége...

Nagy segítségre lenne szükségem. Jelentkeztem kb.1 hónapja a Prestige-Modellmanagement ügynökségnél, pénzt követelnek. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Én kis naívan, jól fizető munkát szerettem volna. Vártam valamennyi időt, rögtön nem tudtam befizetni az évi kezelési költséget, ami 120€ lett volna, erre visszaírtam nekik, hogy inkább szerződést bontok velük, 3 napja kaptam azt az e-mailt, hogy 49.€ érvénytelenítési díjat kell fizetnem, ha nem akkor bírósági ügy is lehet belőle. Mit tegyek?? Valaki segítsen kérlek tieket... Valaki volt hasonló cipőben?

Ti mit tettetek ilyenkor?

És utólag lett belőle valami?

:(

2019. jan. 5. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Ahogy az is ott van, hogy ingyenes és kötelezettségektől mentes... Mondjuk bármi, amit előre fizetéssel lehet, kell legalizálni, eleve gyanúsnak kellett volna lennie...

Te, mint alkalmazott, leendő munkavállaló mi a. péknek a lába között lógó nemzőszervéért kéne pénzt utalnod, előre? Munkáért a munkavállaló soha nem fizet!

2019. jan. 16. 09:45
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem adtam nekik semmi jelet, nem küldtem nekik el semennyit, nem is jelentkeztek, remélem nem is fognak.

Hát igen.. meggondolatlan voltam, de mindenki a saját hibájából tanul.

2019. jan. 23. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi lett belőle? Fizettél valamennyi pénzt nekik?
2020. nov. 27. 17:19
 14/15 anonim válasza:
Szia! Mi lett az ügyből? Ugyanígy vagyok én is. Csak én senkivel nem beszéltem. Az e-mailre válaszoltam hogy nem kérem. Erre azt írták vissza hogy küldik hamarosan a szerződést. A beleegyezésem nélkül csináltak egy szerződést ezek szerint. Nem akarok már nekik válaszolni. Érdekelne hogy mi lett a te sztorid vége. Kérlek írj.
2023. szept. 27. 12:29
 15/15 anonim válasza:
100%

Sziasztok! Magyarországon a következő helyen lehet jelenteni őket:

[link]

Európai fogyasztói központ

Itt lehet ingyenes segítség nyújtást is kérni és panaszt is lehet tenni.

Én már megtettem a bejelentést. Tegyük ezt minél többen.

2023. szept. 28. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!