Nagy segítségre lenne szükségem. Jelentkeztem kb.1 hónapja a Prestige-Modellmanagement ügynökségnél, pénzt követelnek. Mit tehetek?
Én kis naívan, jól fizető munkát szerettem volna. Vártam valamennyi időt, rögtön nem tudtam befizetni az évi kezelési költséget, ami 120€ lett volna, erre visszaírtam nekik, hogy inkább szerződést bontok velük, 3 napja kaptam azt az e-mailt, hogy 49.€ érvénytelenítési díjat kell fizetnem, ha nem akkor bírósági ügy is lehet belőle. Mit tegyek?? Valaki segítsen kérlek tieket... Valaki volt hasonló cipőben?
Ti mit tettetek ilyenkor?
És utólag lett belőle valami?
:(
Írtál alá bármilyen szerződést? Vagy fogadtál el online? Elolvastad? Hány éves vagy egyáltalán?
Amúgy ekkora összegekért nem szokás bírósághoz fordulni, szerintem csak próbálkoznak...
Utána olvasgattam, 100%, hogy kamu, de akkor még hogy hirdethetik? 19 vagyok. Már egy ingyenes jogsegély vonalat is lementettem, hétfőn felhívom..
Gyomorgörcsöm van màr tőle..
Nagyon remélem, hogy nem lesz belőle semmi..
Írásban semmi, csak telefonon keresztül regisztráltam a rendszerbe, meg elvileg szerződést kötöttem..
"elvileg szerződést kötöttem."
Akkor gyakorlatilag vedd elő a szerződésedet és olvasd el mit vállaltál benne. Mi nem tudjuk mi van benne, nem olvastuk el az utolsó betűig (2x ha elsőre nem volt tiszta valami).
nehogy már gyomorgörcsöd legyen szaros 49€ miatt
amúgy kizárt hogy ezt behajtsák, nem éri meg
De az van, mert most költözök, és erre minden pénzem félre van rakva, meg még nem keveredtem bele ilyesmibe..
Csak annyit nem írtak, hogy rögtön ez-azt be kell fizetni, gondoltam ráér később is..
Nagyon remélem
"Az elállás jogát azoknak az ügyfeleknek is biztosítják, akik nem felhasználók, de az ügyfélnek ebben az esetben a megfelelő díjazás mellett további 49,- euró törlési díjat számítanak fel."
Ott a honlapon. Kérdező! Legyen ez tanulópénz a számodra, hogy nem írogatunk alá random szerződést átfontolás és alapos átolvasás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!