Hogyan lehet ezt a helyzetet feldolgozni, hogyan lehet így tovább élni? Hagyatéki gondok.
Képtelenség vele jóban lenni. Van egy vendégház ahol minden van. De nem költözik le oda. Ott azt csinálna a kutyája amit akar, de a házban nem fogom hagyni. Tudom, hogy nem a kutya tehet róla, de muszáj megvédenem a gyerekemet. Ne arra gondoljatok, hogy bántom a kutyát, csak kirakom az udvarra amikor elmegy. Van, hogy napokra elmegy és itthagyja őket. Nem tudom mit gondol, hogy majd mi gondozzuk?
Igen az a cél, hogy eladjuk a házat, de áron alul semmiféleképpen nem fogom.
Talán nem a szülők nyakára kellett volna gyerekeket szülni, hanem felnőve különköltözni mint egy normális ember, és ott szaporodni, saját házban. Akkor most nem lenne ilyen gondod. Most szépen eladnátok a házat, szétosztanátok a pénzt, és élnétek tovább az életeteket.
Ő is édesapád gyereke, egy fikarcnyival sincs több jogod az örökséghez, mint neki.
Amit a kutyákról írtál, abból meg az jön le, hogy te egy rémes ember vagy. Nem tudlak sajnálni, mert nincs lelked. Eszed sincs, de az nem zavar annyira.
Hogy a kérdésre válaszoljak, azt tudod csinálni, hogy eladjátok a házat. Ennyi.
Emellett viszont egy pillanatra állj le önmagad sajnálásával és gondolkodj kicsit. Nem te vagy az egyetlen áldozat a történetben. Beszélgettél egyetlen egyszer is a testvéreddel? Mert az a nő, nem egy random nő, hanem a testvéred. Beszéltél vele higgadtan, üvöltözés, hisztizés, vádaskodás, követelőzés nélkül? Belegondoltál már egyszer is, hogy ő mit érezhet? Neked volt apád, őt eldobták. Gyanítom ő tudott rólad, tudta hogy van egy testvére aki mellett ott volt az apa, akinek ő nem kellett. Ez nagyon mély nyomot tud hagyni egy gyerekben, ami aztán kihathat az egész életére.
Utolsó!
Nem, nem lenneknboldog a helyzettől. De a kérdező által leírt történet egyértelműen kamu.
Lehet, de az élet produkal furcsaságokat.
Ha én leirnám a hagyatekos sztorimat bizony arra is mindenki rávagna hogy kamu, pedig en lennek a legboldogabb ha tenyleg az lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!