A közös képviselő leráz és nem válaszol. Hová forduljak? Ki a munkaadója?
Több, mint 3 hónapja próbálom elérni a közös képviselőt sikertelenül a pinceelosztás kérdése ügyében. Eleinte egyedül emailen sikerült elérnem, bár lerázni próbált benne. Először közölte, hogy szerinte nem lakom itt vagy nem vagyok tulajdonos. Mondtam, nézzen utána én vagyok a tulajdonos. Közölte szerinte albérlő vagyok és a főbérlővel intézzem az ügyet amit akarok. Írtam újra, hogy én vagyok a tulajdonos. Válaszában írta talán frissen költöztem oda. Válaszoltam, hogy már 35 éve ebben a lakásban lakok. Legyen szíves reagálni az ügyre, amit írtam neki. Ezután nem válaszolt. Történt ez 1 hónapnyi (!) levélváltás után. Azóta nem reagál.
Ki alkalmazza a közös képviselőt? Ki a felettese? Hová forduljak, hogy eltudjam intézni az ügyet amit szeretnék?
A közös képviselőt a társasház közösség választják meg. Általában egy közös képviseletre szakosodott céggel szerződnek, de lehet ezer más variáció is.
Ha kiderül hogyan választott közös képviselőt a társasház utána lehet válaszolni a kérdésedre.
A közös képviselőnek kell legyen fogadóórája. Oda szépen elmész és akkor nem tud "lerázni".
Ha ez nem jön össze, a következő lakógyűlésre összeszeded a gondolataidat és ott, melegében nyíltan előadod a kérdésedet.
Esetleg javaslom a Társasházi törvény olvasgatását. Közös képviselő csak tulajdonos lehet! A Kft vagy bárki egy megbízott, a szerződést a Közgyűléssel kötötte. Az persze lehetséges, hogy egy béna banda, akiket ott és akkor vernek át, ahol csak lehet.
Kérdező, ha a fele igaz annak,amit mondtál, talán beszélni kéne néhány tulajdonostárssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!