Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Honnan tudom meg, hogy tettek-...

Honnan tudom meg, hogy tettek-e ellenem feljelentést? Illetve találok szerintetek ügyvédet, aki fogadna ilyenkor még?

Figyelt kérdés

Nem tettem semmit, ami miatt feljelenthetne bárki is, de ezzel fenyegetőzött a kiscsaj... Akinek lenne joga feljelenteni valakit, az én vagyok.

Zaklatási ügy. Most ügyvédben gondolkozom.

2018. dec. 28. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha tényleg feljelentett, arról időben tudni fogsz.
2018. dec. 28. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:

6 hónapja zaklat a csávója, napi szinten, rágalmakat terjeszt rólam,ma betelt a pohár és szóltam,ha nem lesz vége feljelentés lesz.

Erre közölte, hogy ők jelentenek fel engem, mert ez hazugság, ők minden percben együtt vannak, hallott rólam "dolgokat".

Mire fel jelent fel?? Hogy csendben tűrtem, hátha vége lesz és még július 9-én minden platformon letiltottam. Hogy hosszú hetek óta nem mehetek el futni, vagy sétálni haza, mert megjelenik és követ. És ez egyáltalán nem egyedi eset, nagyon nem...

Nem tudok megnyugodni, ha nem vagyok nyámnyila és hallgatok másokra, már régen a sitten rohadna, vagy kiadták volna a távoltartási t.

2018. dec. 28. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor mire vársz? Tedd meg te a feljelentést.
2018. dec. 28. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!