Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek? Elloptàk egy...

Mit tegyek? Elloptàk egy ezüst Rolex òràmat ès a rendőrsèg leszarja! Pedig meg is neveztük a tolvajt.

Figyelt kérdés
Egy autòadàsvètelnèl levettem mert nem akartam hogy karcos legyen mikor belenèzek a motorba. Ez 2 hònapja volt. Mialatt a motort nèztem, a vevővel levő ember gyorsan besurrant a kocsiba ès kivette. Utàna lattàk is nàla többen, mert környèkbeliek. Feljelentèst tettem, a facebookon is megmutattam a nyomozònak az embert, erre kiküldtek egy paPìrt 2 hèt mùlva, hogy lezartàk a nyomozàst, mert a tettes kilète ismeretlen. Az òra kb. 1 milliòt èrt ùjan, szüleimtől kaptam mikor befejeztem az iskolàimat, nekem nagyon kedves volt. Sajnos a certifikàciòjàt, dobozat nem talàlom, fejből meg nem tudtam a sorozatszàmot, de rengeteg fènykèp van ròla.

2018. dec. 22. 11:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8.vàlaszolò! Köszönöm, lehet hogy panaszt is teszek.
2018. dec. 27. 19:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, van ròla sok kèp. Köszönöm!
2018. dec. 27. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocs kérdező,segíteni nem tudok,csak a hozzászólók hitetlenkedése késztetett szóra.Az öcsém tengerjáró hajón dolgozott hosszú-hosszú évekig és az egyik útja során vásárolt (kb.15 éve)850.000 Ft-ért egy Ferrari órát.

A hajón kettesével voltak egy kabinban az alkalmazottak és a kabintársa,egy román csávó,amikor végetért a szezonja és hazament,vitte magával az öcsém óráját is,míg ő épp felszolgált.Természetesen azon kívül,hogy a fejét verte a falba,sokmindent nem tehetett.

Akkor azt gondoltam,ez csak vele fordulhat elő,ilyen hülyeséget senki más nem csinálna.Ezek szerint de.Sajnálom!

2019. febr. 17. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, végül meglett az órád?
2020. jan. 2. 18:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem lett meg..
2020. jan. 3. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Beszéltél ügyvéddel? Lehet tudott volna tanácsot adni...
2020. nov. 14. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!