Megsem rossz a magyar oktatas? Három ezüst- és három bronzérmet nyert a magyar csapat a Minszkben rendezett Nemzetközi Diákolimpián
Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 15:07
1/16 anonim válasza:
Az oktatas nem csak sport. En harom 1-est szereztem mert velemenyt nyilvanitottam a suliban a fideszrol. 😂
2/16 anonim válasza:
Elhiheted hogy azt nem a közoktatásnak köszönhetik, hanem az egyéni szorgalmuknak.
3/16 anonim válasza:
Jah ahol csak a volt szovcsi országok diákjai vesznek részt ahol szintén elég borzalmas az oktatás. Valóban nagy eredmény hogy a 30 kiosztott éremből 6-ot bezsebeltünk tádzsikisztáni meg moldovai diákokat megelőzve.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem sportbol kaptak, hanem kemiabol
2018. máj. 1. 15:23
5/16 Egy ork válasza:
Érdekes. Azt mondod, nem rossz a magyar oktatás, közben te is képtelen vagy értelmezni azt, amit más írt. Talán azt is, amit saját magad írtál. Érdekes ellentétet vetettél fel.
6/16 anonim válasza:
Erre a legjobb hasonlat a foci. Attól, hogy van egy két kiemelkedő játékosunk, mint Gulácsi, Futács, Nikolics, a magyar focira attól nem mondjuk azt, hogy jó.
7/16 anonim válasza:
"En harom 1-est szereztem mert velemenyt nyilvanitottam a suliban a fideszrol"
Hé, bevisszük a politikát az iskolába?
8/16 anonim válasza:
rühellem az olyan embereket mint a 3-as.
nem tudom hogy az irigység, vagy a frusztráltság beszél belőle, de végtelenül szánom mikor valaki ennyire degradálóan beszél egy diák csapat sikeréről.
tipikus megkeseredett ember vagy, tényleg csak szánni tudlak.
9/16 anonim válasza:
A saját szorgalmuknak köszönhetik a sikerüket, a magyar oktatás ugyanúgy borzasztó. És ezt a tanáraim mondják.
10/16 anonim válasza:
8.
Igen, ez egy ilyen embertípus. Jellemzően olimpiák idején szoktak kibújni a kő alól és degradálni, relativizálni, megkérdőjelezni a magyar sikereket.
Mert ha 5 méterrel hosszabb a medence? És 10 centivel rövidebb Hosszú Katinka? Na akkor mi lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!