Követelheti egy szupermarket egy kéthetes kamerafelvétel alapján, hoigy a pénztáros hibájából fizessek?
Ilyen nincs!
1) Ha brutál magas a differencia, akkor nem hiszem, hogy te nem tudsz róla.
2) Ha meg 1-2-5ezer a hiánya (ami lehet rossz címlet visszaadásából is) nem nézegetik végig és adják össze a műszaka összes blokkon levő tételét.
3) A pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs!... és ez nem csak a vevőre vonatkozik
4) Ha emberséges vagy és becsületes, akkor kifizeted, ne annak a szerencsétlennek kelljen kifizetnie a te cuccodat!
Honnan tudják az elérhetőségedet?
Egyébként én is kifizetném, de nem lennék köteles.
2005. évi CXXXIII. törvény
a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól
31. § (1)...
(2) A rögzített kép-, hang-, valamint kép- és hangfelvételt felhasználás hiányában legfeljebb a rögzítéstől számított három munkanap elteltével meg kell semmisíteni, illetve törölni kell.
Azért lehet hibázni, hogy mondjuk egy rekesz 5ezer Ft-os pia helyett csak 1 db-ot üt be.
#4 vagyok:
Kérdezd már meg, hogy miért nem tartották be a törvényi előírás törlésre vonatkozó részét?
#7, #8-nak:
Én is sejtem, de hát unatkozom. Ha ló nincs.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!