Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Követelheti egy szupermarket...

Követelheti egy szupermarket egy kéthetes kamerafelvétel alapján, hoigy a pénztáros hibájából fizessek?

Figyelt kérdés
Kevesebb tételt blokkolt a pénztáros a vásároltnál,amiről nem volt tudomásom.
2018. dec. 18. 20:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen nincs!

1) Ha brutál magas a differencia, akkor nem hiszem, hogy te nem tudsz róla.

2) Ha meg 1-2-5ezer a hiánya (ami lehet rossz címlet visszaadásából is) nem nézegetik végig és adják össze a műszaka összes blokkon levő tételét.

3) A pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs!... és ez nem csak a vevőre vonatkozik

4) Ha emberséges vagy és becsületes, akkor kifizeted, ne annak a szerencsétlennek kelljen kifizetnie a te cuccodat!

2018. dec. 18. 20:16
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudják az elérhetőségedet?

Egyébként én is kifizetném, de nem lennék köteles.

2018. dec. 18. 20:20
 3/21 anonim ***** válasza:
Amikor pittyeg a gép annak a jele leolvasta a vonalkódot. A vonalkódhoz ár tartozik. Az árat a gép kiírja leveszi a tételt a raktárkészletből hozzáadja a bevételhez és elküldi a nav nak a neten. Nem lehet hibázni papíron. A gép számolja ki a visszajárót is tehát csak a pénztáros tudja elbszni ha nem figyel összefog két ezrest vagy nem veszi észre hogy kevesebbet adnak vissza.
2018. dec. 18. 20:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

2005. évi CXXXIII. törvény

a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól

31. § (1)...

(2) A rögzített kép-, hang-, valamint kép- és hangfelvételt felhasználás hiányában legfeljebb a rögzítéstől számított három munkanap elteltével meg kell semmisíteni, illetve törölni kell.

2018. dec. 18. 20:24
 5/21 anonim ***** válasza:

Azért lehet hibázni, hogy mondjuk egy rekesz 5ezer Ft-os pia helyett csak 1 db-ot üt be.

2018. dec. 18. 20:26
 6/21 anonim ***** válasza:
Jó ha nem üti be az megint emberi hiba.
2018. dec. 18. 20:29
 7/21 anonim ***** válasza:

#4 vagyok:

Kérdezd már meg, hogy miért nem tartották be a törvényi előírás törlésre vonatkozó részét?

2018. dec. 18. 20:30
 8/21 anonim ***** válasza:
96%
Be ne dőljetek, mert ez lehet hogy megint Balázska, ne legyen igazam, de kamuszagú a kérdés...
2018. dec. 18. 20:33
 9/21 anonim ***** válasza:
95%

#7, #8-nak:

Én is sejtem, de hát unatkozom. Ha ló nincs.....

2018. dec. 18. 20:36
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam így, a kitöltött kedvezménykártya miatt tudták a számomat, nagyon kedvesen felhívott a nő, hogy ha nem fizetem ki amit rosszul számolt akkor neki kell kifizetni, nem e mennék vissza...stb. Számomra evidens volt, hogy csak azért mert hibázott én nem fogom kihasználni. De szerintem nem lettem volna kötelezhető erre.
2018. dec. 18. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!