Ő most munkaközvetítő vagy főnök?
Figyelt kérdés
Hirdetés àlltal találtam külföldi munkát. De érdekes módon a munkaközvetítő veszi fel a fizetésem amit jól megforgat és aztàn fizet ki borítékban. Szerződést írtunk alà amit idegen nyelven kaptuk meg. Fizetést mostansàg szàndékosan késlelteti a munkaközvetítő '' de a szeződésben fix dàtum van'' hogy ne lógjanak meg az emberek hamarabb mint ahogyan neki lenne jó. Minden nap 12óra munka heti 6 alkalommal. Ez igy mind normális? Nem vàltanàk mert jó fizet, de van egy pàr érdekes húzàsa.2018. dec. 12. 12:23
1/4 anonim válasza:
Keress másik munkát. Ha már ott vagy, akkor nem túl nehéz, nem?
2/4 anonim válasza:
biztos elfogadtam volna ilyen állást. janem.
3/4 A kérdező kommentje:
Baràtnőm miatt vagyok itt aki itt él. Màr együtt élek vele és közelben nincs màs lehetőség.
2018. dec. 12. 12:28
4/4 anonim válasza:
Hogy a közvetítő veszi fel a fizetést, azzal semmi gond. Sok munkáskölcsönző cég van itthon is, külföldön is, ebben az esetben nyilván a közvetítő a munkáltató, és te nem a külföldi céggel állsz szerződésben, hanem a "közvetítővel". (Ez nem derült ki teljesen a kérdésedből, de úgy tűnik, vele írtál alá munkaszerződést.)
Fordíttasd le a szerződést, mit írtak bele, meddig kell kifizetnie a béredet. Azt az adott ország jogszabálya szabja meg, hogy mire van lehetőség, mit szabad szerződésbe foglalni.
Azt nem hiszem, hogy bármelyik európai országban lehetne heti 6x12 órát dolgozni, minden héten, ez egész biztosan feketén megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!