Fővárosi Törvényszéki Végrehajtók Irodájától jött levél a munkahelyemnek és a főnök beijedt-mi lehetett benne?
Ma jött egy tértivevényes levél a cégnek. A főnök meglátta a borítékot rajta Fővárosi Törvényszéki Végrehajtók Irodája. Elkomorult kibontotta, majd 1 perces olvasás után kapta magát kocsiba szállt és elhúzott. Ez volt délelőtt és délután 3ig nem is szokott elmenni.
Mi a túró lehetett a levélben?
A Főv törvészéknek az én kirúgásomhoz vagy alkalmazásomhoz a világon semmi köze nem lehet.
Komoly válaszokat kérek.
Trollkondi is ésszel ne agyatlanul...
Kérdező te azt enm tudod, mi lehet a levélben. Tőlünk kérdezed és felháborodsz, ha azonnal nem mondjuk meg.
Nos én pontosan tudom, de csak akkor osztom meg veled, ha megmondod mi van a fiókomban (ja, több is van).
Ugye így már nem trollkodás, hanem üzlet.
Viccet félretéve azért kérdezem: a cég az önkormányzattól bérel épületben működik, laza 1,2 milliós/hó bérleti díjjal, melyet anyagi okok miatt 5, azaz ÖT hónapja nem fizetett be így per pill 5x1,2= 6 misi a tartozása.
Jött egy tértis levél az önkormányzat vamüsztől még júlban, hogy vagy 8 napon belül fizet, vagy szerződést bontanak.
Nem fizettek azóta se semmit.
Vajon a vamüsz átadta az ügyet végrehajtásra? Mert fizetni a végrehajtónak se fognak (miből...) úgyhogy ebből öltözz-költözz lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!