Enyhítő körülménynek számít ha szteroidok hatása alatt követtem el a bántalmazást?
Kezdhetsz gyúrni a börtönre.
A cselekmény, ahgy te részletezted, 2-8 évvel fenyegetett.
Felfüggesztettben ne reménykedj, mert a 8 évvel büntethető szándékos cselekményekre kiszabott büntetést NEM LEHET felfüggeszteni, erre a bírónak akkor sem volna lehetősége ,ha éppen akarná, de nem fog ilyesmi az eszébe jutni, már csak azért sem, mert gyermekkorú sérelmére követted el az egyik cselekményt, ami az alapesetet súlyosbítja.
Ha 6 év letöltendőt kapsz, akkor elmondhatod, hogy igen jól jártál.
17:56
Azért mert amit te kapsz az gyulladás csökkentő szteroid.
Nem anabolikus amit a kérdező szedett. Óriási a különbség a kettő között. Igen a megnövekedett hormonális szint,androgén tesztoszteron szint miatt volt a kérdező aggresszív sajnos. Fejében se lehetett előtte minden rendben,mivel egy anabolikus szteroid nem képes azért ilyen mértékű aggresszíót kiváltani. Nem számít enyhítő körülménynek sőt még emiatt is kaphatsz megróvást mert tiltott szert birtokoltál. Sajnos a letöltendőt nem fogod megúszni szerintem,nem beszélve arról hogy közveszélyes is vagy,bármikor szedhetsz ilyen szert és újra megtörténhet nincs az a hülye bíróság aki emiatt nem fog elítélni.
Nem, nem enyhítő körülmény. Olyan, mintha kábszereznél... :(
változatlanul büntetendő
Ebben az egyetlen enyhítő körülmény, hogy feljelentetted magad. Mondjuk én nagyon furcsálltam, hogy ezeket a kérdéseket a gyk-n teszed fel, nem az ügyvédednek, amikor beszéltél vele. Pont ezért gondolom, hogy kamu a kérdés.
Ha nem, akkor kíváncsi lennék a folytatásra, és szerintem itt mindenki, mennyit kaptál, mit számítottak enyhítő, és mit súlyosbító körülménynek, bár elképzeléseink vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!