Kinek joga/feladata nyilvános vécéket működtetni?
Nagyon hiányolom Budapesten a nyilvános vécéket. Szeretem járni a várost egész nap, "turistáskodni" ha van időm, de csak a belvárosban akad néhány wc 200ft-ért. A külsőbb kerületekben még az sem, max. plázák, vendéglátóhelyek.
Senki nem vállalja, hogy vécéket építsen, vagy megnyissa a régieket, amik már épültek régebben? Vagy toitoit állítson? Szerintem ez is van olyan fontos az idegenforgalom szempontjából, mint a felújítások.
Ezért jobb Budapest felfedezése közben felnőtt pelenkát hordani. Nekem bejött. Kényelmesen felfedezhetem a várost, ezek a modern pelusok nem jelentenek kényelmetlen érzést, ha beléjük pisilek, és amikorra már tele vannak, nem nehéz idővel találni egy nem-fizetős Meki vagy Starbucks-vécét, ahol ki lehet cserélni őket, babatörlőkendővel áttörölni az intim részeidet, Neogranormonnal bekenni őket és feltenni egy újabb pelit.
Nyugaton nagyon negatív felhangja van a babakor-feletti pelenkahordásnak, de Dél-Koreában, és Japánban sokan ezt csinálják, sőt Lengyelországban is, ha olyan helyzetben vannak, amiben nem lehet könnyen vécéhez jutni.
Véleményem szerint jobb a tele pelus, mint a görcsölő hólyag.
A közterületen lévő wc-k az önkormányzat tulajdonában áll, de ők kiadják őket ha van rá igény.
Csak sajnos nem nagyon van rá igény, mert nem éri meg. Viszonylag magas a fenntartási költség(papír, takarító, biztonság, víz és szennyvíz díj)
Ismerősöm akart bérelni egyet, de utánaszámolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!