Ha egy webáruházban nem az eladandó termékről készült képet teszik ki, de a leírás szerint az a termék, azt fogják küldeni, az a fogyasztóvédelemre tartozik?
Figyelt kérdés
1997 CLV törvény 45/A. § -ban 1. bekezdésben ezt találtam:
"g) a fogyasztók tájékoztatására
vonatkozó rendelkezések betartását, és eljár azok megsértése esetén."
2010. jún. 25. 09:36
11/11 A kérdező kommentje:
nem akarom itt nyilvánossá tenni, ha nem gond. egyenlőre végigjárom az nfh-s utat. jelenleg várok tőlük egy információkérésre választ.
illetve várom a bolttól is a reagálást, sajnos a 30 napot ki kell várnom, a törvény ezt írja elő.
ha nem írnak vissza, akkor kiverhetem a balhét nfh-nál. akik több témában is nekik ugorhatnak, mint említettem a garancia téma miatt és azért, mert nem válaszoltak a panaszra.
utána meglássuk mi lesz. De ha nem lesznek készségesek, akkor még a tarsolyomban tartogatom a homár blogot.
2010. júl. 1. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!