Kamuból felraktak a barátaim Tinderre és ma egész nap pasik hívogattak meg írogattak telefonon, mit csináljak?
Nem gondolom, hogy ezzel foglalkozna a rendőrség, de nem tudom...
Elvileg már letöröltek és azt sem tudom ponzosan, hogy ki volt...
Akkor ezzel nem érdemes sehova se menni, mi???
Csak rosszul esett eléggé... Az elsőnél azt hittem, hogy véletlen...
Te normális vagy???
Egyébként vagy Facebookkal VAGY telefonszámmal és email címmel tudsz regisztrálni...
Egyébként úgy tudták meg, hogy beszélgettek a kedves "jelöltekkel" és találkozó miatt, vagy Whatsappon meg elkezdtek keresni, volt, ako sms-t is írt...
A stílusodat meg kikérem magamnak...
Amikor beszélgettek üzeneteben a csávókkal leírták nekik a számomat, meg számot cseréltek...
Ehgez miért kell hitelesítés? Azok meg hívogattak, bár kicsit szar vicc volt...
technikailag rájuk lehet húzni a vizes lepedőt.
több törvényt is megsértettek, ha felszívod magad, valaki meg fogja érte ütni a bokáját.
de se a rendőrség, se az ügyészség, se a bíróság nem varázspálcás jó tündér.
feljelentést kell tenned, nyomozni fognak, embereket fognak beidézni, megkérdezni, vallomásokat fognak felvenni, tanúskodni kell stb. nem sétagalopp és abban biztos lehetsz, hogy sokaknak te leszel a hü**e pi**a, aki nem érti a viccet, aki meghurcolja ezeket a kedves, jóravaló embereket egy tréfáért.
döntsd el, hogy megéri-e, belevágsz-e, vagy úgy veszed, hogy ez a tanulópénz és legközelebb majd jobban megválogatod kikkel haverkodsz össze.
Hát a Tinderes csávók tuti nem tanuskodnak, főleg, hogy fele külföldi volt, tudok angolul :D küldözgették whatsappon a farkukat....
Viccnek rossz colt, azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!