Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyibe kerül egy feljelentés...

Mennyibe kerül egy feljelentés egy szerencsejáték oldal ellen?

Figyelt kérdés

Üdv, a napokban nyertem egy oldalon (unibet) 134ezer forintot, nem játszottam előtte hónapokig és leblockolták az accountomat "függőség" miatt, azért töltöttem fel mert kaptam egy olyan ajánlatot, hogy 12000 forint értékben fogadjak és ha veszítek visszajár a pénz, veszítetem az első fogadást, mivel bónusz egyenlegbe kaptam meg a pénzt ezért nem tudtam kivenni és felkellett raknom egy újabb fogadást. Fel is tettem nyertem vele 134ezer forintot, az accountom le lett blockolva, így nem tudom megforgatni a maradékot ami kell még (24000 forintot kellne játszanom) és nem akarják feloldani sem a lehetőséget megadni arra hogy hozzájuthassak a pénzemhez, ez nálam kimeríti a lopás illetve csalás fogalmát, mivel nagyobb összegről van szó, mennyibe kerülne a per? Ügyvéd nem hiszem hogy kellene de ha kelleni is fog nem gond, nagyon szívesen kifizetem egy zsíros vigaszdíj végett. Köszönöm a válaszokat előre is.

U.I: beszéltem a supportal, nem hajlandóak segíteni, egy utolsó próbálkozást megpróbáltam az emailes supporton keresztül, ha holnap reggelig nem kapok választ sajnos megteszem a jogi intézkedéseket.

Köszönöm a válaszokat előre is és a segítségeket is!

2018. okt. 29. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az oldalak lehúzásra épülnek. Közhely de ez van. Több tőzsdéző weboldalról is (és nem noname hanem több nevesről is) hasonló panaszokat olvasok hogy az ottani nagyobb arányú nyereségek (úgy értem ha a befektetett összeg többszörösét nyeri valaki) után is blokkolás jön valamilyen indokkal és akkor nem tudják lehívni az összeget. Nem csinálnák ezt ha csak simán meg lehetne támadni őket egy feljelentéssel. Vannak jogászaik akik valószínű hogy védeni tudják a cég indokait hogy miért blokkolt.

Ezektől eltekintve meg lehet próbálni. Az unibet máltai cég és az ugye az unión belül van. Az is lehet hogy csak várni kell és idővel feloldják a blokkolást: nem írnak ilyesmit hogy meddig tart a blokkolás?

2018. okt. 29. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Maga a feljelentés nem kerül semmibe. Ha a vizsgálatok alapján úgy ítélik meg, akkor lehet bírósági ügy belőle. Minden irattal, visszajelzéssel menj el a rendőrségre.

Esetleg neten keress csoportot, hátha nem vagy egyedül, és együtt egyszerűbb fellépni. Illetve, lehet, hogy mások már léptek is és akkor tőlük konkrét infót kaphatsz.

2018. okt. 29. 14:20
 3/3 Anton1985 válasza:
Fél oldották már a számlád mert én is így jártam.Azzal az indokkal hívtak fel hogy sokat nyertem és blokkolták is a számlám de 360.000 Ft még rajta van mi tevő legyek.
2023. jún. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!