Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ma Magyarországon mi az a...

Ma Magyarországon mi az a szint, amiért már kiadják a kilövési parancsot? Meddig kell ehhez eljutni?

Figyelt kérdés

És az Alkotmányvédelmisek vagy a TEK végzi a piszkos munkát? bár ahogy én tudom, as TEK, de a fene tudja.

De a kérdés lényege h szal politikailag, közigazgatásilag milyen szintű mocsokig kell eljutni ahhoz, hogy rendszerellenség legyen vki, és egyszer csak "öngyilkos legyen"?

Olyanra gondolok h pl egy kúriai bíró bűncselekményire bizonyítékokkal rendelkezni vagy megyei rendőrkapitány bűncselekményeit kitálalni a sajtóban bizonyítékokkal? Mi az, ami már megüti a tolernacia-küszöböt, és 1 sec alatt eltesznek láb alól? kényes kérdés tudom, jöhet privátban is, érdekelne.

Németeknél, Svájcban nagy divat h gyoprsan elmebetegnek nyilvánítják 25 szakvéleményt is hamisítva, és ha jól tudom, ez nálunk is működik, de itt a szint lenne az érdekes. A rezsim mely szintjét védik meg bármi áron?

2018. okt. 24. 11:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

"Így igaz! Az illuminátusok mindenkit elhallgattatnak aki tudja az igazságot!"

Égjen az a szalmabáb!

2018. okt. 24. 12:33
 22/38 anonim ***** válasza:

"igen, én is azt látom, h a nemzetközi sajtó még az egyetlen megoldás, ami maradhat ilyen esetekre, hiszen a többit úgyis elhallgattatják"

Micsoda? A nemzetközi sajtó az illuminátusok és a gyíkemberek kezében van, ha hozzájuk fordulsz, az olyan mintha saját magadat feladnád.

2018. okt. 24. 12:35
 23/38 anonim ***** válasza:
Kérdező: nem, ez a ,,kussba tűrök mindent" mentalitás nem a keleti országok mentalitása, egyedül a magyarországi magyaroké, mivel ahogy írtam már az iskolákban az emberekbe nevelik ezt. Szlovákia mellett élek, sokat jártam át oda, Tiszteletesünk felesége Erdélyből származik, káprátaljai magyarokkal is tartja a kapcsolatot, sehol máshol nem figyelhető meg ez, csak itt nálunk. Ahogy a tiszteletesünk felesége fogalmazott ilyen mentalitással Erdély, mint terület már nem is létezne. Ott is óriási korrupció van, stb, de ott legalább felmernek szólalni ellene. Itt meg helyi szinten is inkább kussolnak és tapsolnak hozzá. Nem kell nagy dolgokra gondolni, nálunk például évtizedek óta tapsikol az egész falu ahhoz, hogy egyetlen egy család dönthet a rendezvények sorsáról, ők szólhatnak bele mindenbe. Nem, nem a polgármester családja. Megmondta kint baromira nem tűrnének el ilyeneket kussba, megkérdezett szlovákok és szlovákiai magyarok is ezt mondták.
2018. okt. 24. 12:38
 24/38 anonim ***** válasza:

Ennek a hozzáállásnak van valami köze ahhoz, nálunk huzamosabb ideig pártállami diktatúra volt, vagy attól független?

2018. okt. 24. 12:41
 25/38 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést inkább a humor kategóriába kéne áttenni, teljesen komolytalan, a rá adott válaszokkal együtt. Mintha valami gyogyósok intézetének belső levelezését olvasnám.
2018. okt. 24. 12:44
 26/38 anonim ***** válasza:
#25 ha nem tetszik, ne olvasd, isten veled. Azért tök fölöslegesen irkálsz, hogy fröcskölődj egy jóízűt.
2018. okt. 24. 12:46
 27/38 anonim ***** válasza:
robgros: teljesen független a politikától, nem a politika vitte be a korrupciót, stbt az iskolai életben, hanem magától ment be. Nem párti utasításra lett nevelve ez, nem párti dolgokat gondolj bele, hanem hétköznapi dolgokat, hogy ne álljanak ki semmiért. Például, ha valakivel kivételeznek (vannak igen durva példák, mikor a diáknak meg se kell írnia a dolgozatot), akkor azt kussba tűrje. Segítséget úgyse kap, többi tanár se fogja elismerni (mert valószínűleg az is csinálja), sok szülő meg még mindig abban a felfogásban él, hogy a tanároknak mindig igazuk van, csak a gyerek lehet a rossz. Ebbe fásul bele sok fiatal, egyszerűen feladja, hogy megvédje magát jogilag, mert úgyse ér el vele semmit, segítségre nem számíthat. Emiatt van az, hogy sokakat megse tudsz már szólítani, hogy álljon ki a jogaiért, mert már nem is akar.
2018. okt. 24. 13:00
 28/38 A kérdező kommentje:

eskü, annyira irigyeltem mindig is az ennyire naiv embereket és tuti sokkal boldogabbak is amúgy. csak persze az más kérdés h az ő életükben is olykor szembe jön a realitás és akkor gáz van, de alapból tényleg irigylem.

látod ez a jó kérdés, én is ezt kérdeztem már korábban, és nem jövök rá 100%-ig. valami köze csak van sztem, de az mindenképp érdekes h a magyaroknál figyelhető meg a legjobban, hiába volt más országokban is pártállami diktatúra sokáig.

Engem is szinte lenyűgöz, ahogy más népek kiállnak az érdekeikért, nálunk meg van a jó nagy semmi, a beletörődés, és ha holnaptól 10x ennyire lesz rossz miden, abba is bele törődnek. Ép ésszel felfoghatatlan, de mégis ez van, ami csak arra enged következtetni, h az egységes állami terrorizálás nagyon is jól működik. Viszont nem is akarjuk h normálisan, jogállami módon működjön bármi, hiszen hiányoznak a megfelelő control-szervek nálunk ... legalábbois gyakorlatilag, mert persze formailag gyönyörűen mindennek meg van a maga felettese, csak az műás kérdés h azok arra hivatottak h az alattuk lévőket kimossák mindenből és nem pedig egy nyugati demokráciában jól működő tényleges belső ellenőrzés-szerű felépítésre kell gondolni. és hát ennyi is, itt a vége, az állampolgár sehova se tud fordulni.

2018. okt. 24. 13:02
 29/38 A kérdező kommentje:

27

ez jó meglátás, tetszik. pedig ha azt vesszük, h a mostani tizenévesek a leglázadóbbak, és még náluk is jelen van sajnos döntő arányban a beletörődési hajlandóság, akkor mit is várjunk az idősebb generációtól?

és tényleg ott lehet az ok, h sajnos előre tudja h hiába van igaza, mert eleve vesztésre van ítélve

2018. okt. 24. 13:06
 30/38 A kérdező kommentje:
emberek már kapom is a fenyegetéseket privátban, úgy tűnik, mégse annyira alaptalan a téma ....
2018. okt. 24. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!