Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ma Magyarországon mi az a...

Ma Magyarországon mi az a szint, amiért már kiadják a kilövési parancsot? Meddig kell ehhez eljutni?

Figyelt kérdés

És az Alkotmányvédelmisek vagy a TEK végzi a piszkos munkát? bár ahogy én tudom, as TEK, de a fene tudja.

De a kérdés lényege h szal politikailag, közigazgatásilag milyen szintű mocsokig kell eljutni ahhoz, hogy rendszerellenség legyen vki, és egyszer csak "öngyilkos legyen"?

Olyanra gondolok h pl egy kúriai bíró bűncselekményire bizonyítékokkal rendelkezni vagy megyei rendőrkapitány bűncselekményeit kitálalni a sajtóban bizonyítékokkal? Mi az, ami már megüti a tolernacia-küszöböt, és 1 sec alatt eltesznek láb alól? kényes kérdés tudom, jöhet privátban is, érdekelne.

Németeknél, Svájcban nagy divat h gyoprsan elmebetegnek nyilvánítják 25 szakvéleményt is hamisítva, és ha jól tudom, ez nálunk is működik, de itt a szint lenne az érdekes. A rezsim mely szintjét védik meg bármi áron?

2018. okt. 24. 11:16
1 2 3 4
 11/38 SimkoL ***** válasza:

'bár úgy lenne. sajnos elég hitelesek az infóim'

Az enyémnél nem jobban :)

2018. okt. 24. 11:58
 12/38 A kérdező kommentje:
nbem kétlem, csak az utolsó mondatodra írtam ezt
2018. okt. 24. 12:04
 13/38 anonim ***** válasza:

'Vannak államtitkok, szolgálati titkok amiről nem 'illik' beszélni még családi körben sem.'

Ez a titkolózás az, ami felkelti a kíváncsiságot: ugyan mi a fene lehet annyira top secret jellegű téma, amit még privát körben sem ajánlott feszegetni...

2018. okt. 24. 12:12
 14/38 A kérdező kommentje:

nézd, sztem nem kell ehhez se államitotknak se szolgálati titoknak lennie. egész egyszerűen bőven elég ha megfelelő személyek köztörvényes bűncselekményeiről van szó, ill. annak elkerüléséről, hogy azok napvilágra kerüljenek és már indul is a lavina ... Konkrét példát nem írok inkább, ne haragudj.

úgyh ne gondolj semmi misztikumtra, csupán az emberi mocsokról van szó.

2018. okt. 24. 12:19
 15/38 anonim ***** válasza:

Privát üzenet küldés ugye ismerős? :)

2018. okt. 24. 12:20
 16/38 anonim ***** válasza:
Egyébként amennyiben köztörvényes tetteket igyekszenek elsumákolni ilyen rendelkezésekkel, akkor ott már az állammal, ill. állami szervezetekkel van gond.
2018. okt. 24. 12:22
 17/38 A kérdező kommentje:

16

persze, na de őszintén, mondd meg nekem, jelenleg nálunk mi az, ami normálisan, törvényesen működik, és nem az érdekek vagy a korrupció mozgatja? létezik ilyen hivatal? mert én még sajnos nem találkoztam se személyesen se hírből ilyennel :(

2018. okt. 24. 12:28
 18/38 anonim ***** válasza:
Bőven elég, ha olyasmibe üti bele az orrát az ember, ami nagyon felkavarná az állóvizet, nagyon borítaná a szarosbilit, vagy visszhangja lenne a nemzetközi sajtóban. Másnapra az illető már nem lenne az élők sorában. Igaz, kicsit "eső után köpönyeg" ez a megoldás, ha már elköpte magát az illető, semmi értelme leöletni, deeee azért megteszik elrettentésként.
2018. okt. 24. 12:29
 19/38 anonim ***** válasza:

" Bőven elég, ha olyasmibe üti bele az orrát az ember, ami nagyon felkavarná az állóvizet, nagyon borítaná a szarosbilit, vagy visszhangja lenne a nemzetközi sajtóban. Másnapra az illető már nem lenne az élők sorában. Igaz, kicsit "eső után köpönyeg" ez a megoldás, ha már elköpte magát az illető, semmi értelme leöletni, deeee azért megteszik elrettentésként."

Így igaz! Az illuminátusok mindenkit elhallgattatnak aki tudja az igazságot!

2018. okt. 24. 12:31
 20/38 A kérdező kommentje:
igen, én is azt látom, h a nemzetközi sajtó még az egyetlen megoldás, ami maradhat ilyen esetekre, hiszen a többit úgyis elhallgattatják, csak valóban akkor azzal az illető megírja a saját halálos végrendelketét (de még a családjáét is közvetve)
2018. okt. 24. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!