Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek megfelelő Ahmed...

Szerintetek megfelelő Ahmed H. ötéves börtönbüntetése, vagy sok, esetleg kevés?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, aki három évvel ezelőtt a röszkei zavargásoknál rátámadt a rendőrökre és uszított is.

Jogos a terror vád szerintetek?

2018. szept. 20. 22:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
57%

A 10 év Mo-ról kitiltás is kevés. És mivel schengeni határnál csinálta, az EU-ból kellett volna kitiltani.

És nem szabad azt sem elfelejteni, hogy többmillió forintot és nyilvános bocsánatkérést két a magyar államtól a jó hírnevének a megsértése miatt. Amit elutasítottak. Még jó.

A terrorizmusban kétkedők szerint az semmi, hogy ha valaki tagja egy háttérszervezetnek? Csak mert az ürge magáról azt mondja, hogy ő nem terrorista? És melyik terrorista mondja magáról, hogy én pedig terrorista vagyok?

2018. szept. 21. 15:06
 22/31 anonim ***** válasza:
33%
Szánalmas az egész ügy. Semmiféle terrorcselekmény nem történt, meg sem sérült senki, csak a kormány akart önigazolást keresni és bűnbakot kreálni. Még hivatalos személy elleni erőszaknak sem mondanám a kődobálást tisztes távolból. Azt sem értem, miért jó a Fidesznek, hogy egy általuk hőn gyűlölt migránst évekig etetnek közpénzből, ellenkezik a saját logikájukkal. Mindenesetre elérték a céljukat a szokásos gyűlöletkeltéssel.
2018. szept. 21. 18:37
 23/31 A kérdező kommentje:

Hát azért azt nem mondanám, hogy ártatlan bárány.

Megafonnal uszította a tömeget. támadásra biztatta őket hazánk ellen és maga is közreműködött, szóval jóhogy belőle statuálnak példát, hogy nem viccel a kormány, de azért tíz év az túlzás volt, amit először kapott, talán a hét is.

Öt év, nem kevés, egyből behúzta fülét, farkát, remélhetőleg megértette, hogy jobb, ha nem kekeckedik, mert ő már olyan híres lett, hogy egyből baleset éri, ha szemétkedik.

Nincs pardon.

2018. szept. 21. 20:27
 24/31 A kérdező kommentje:

Amint észrevettétek, elég bizonytalan vagyok, azért kérdeztelek benneteket.

Az eddigieknek köszönöm a választ, ha valaki gondolja írhat még.

Egyre jobban úgy gondolom, hogy szigorú büntetést kapott, ami végül enyhült a szerencséjére és nyilván elérte is a célját, hiszen hasonló támadásról nem hallottam, talán azért is enyhítettek a büntetésén, mert az első, ami tíz évre szólt, sokakban elállította a lélegzetet.

2018. szept. 21. 21:59
 25/31 anonim ***** válasza:
még a fing is megállt bennük
2018. szept. 21. 22:07
 26/31 anonim ***** válasza:
53%

23.

Ugyan már, annyira "behúzta fülét-farkát", hogy tavaly karácsonykor vagy hogy, még ő követelt kártérítést a jó hírnevéért, meg nyilvános bocsánatkérést is a magyar államtól, mert leírták róla az igazat.

2018. szept. 21. 23:17
 27/31 A kérdező kommentje:

Tényleg, a pimasz!

Nem hallottam róla.

2018. szept. 22. 01:52
 28/31 anonim ***** válasza:

Ahogy a 6. válaszoló írta:

"Elítélhették volna

- Hatósági eljárással szembeszegülés miatt

- hivatalos személyek elleni erőszak miatt

- Ezekre való tömeges uszítás, felbujtás miatt"

Mert ezeket elkövette, és jogos is, hogy s.ggberúgják miattuk.

De terrorcselekményről szó nem volt, csak ugye a kormányunk a migránsokkal kapcsolatos dolgok miatt a kormányunk még, így szükséges volt egy kirakatperre, mint anno a Rákosi-korszakban. Még rá kellett volna venni Ahmedet, hogy önkritikát gyakorolva elmondja, mennyire bántja, amiért egy Fidesz-vezette ország ellen támadt.

Meg különben is, minden komoly, valamit is számító országban vannak terrorcselekmények, milyen dolog már, hogy nálunk nincsenek? Ez a magyar nép meggyalázása. De most pártunk és kormányunk helyreállította a magyarság becsületét.

Ahmed tette semmivel sem volt durvább vagy másabb, mint 2006-ban a tévészékház szétverésekor - az egyébként a Fidesz által feltüzelt - személyeknek. És akkor a legkeményebb ítélet 2 év volt, de csak páran kaptak letöltendőt, a többséget felmentették, vagy legfeljebb kaptak párszázezer pénzbüntetést. Az akkori fideszes médiában nemzeti hősként lettek beállítva, amiért százmilliós kárt okoztak a magyar népnek.

2018. szept. 22. 06:00
 29/31 anonim ***** válasza:

28

Valahol azért figyelembe kell venni a belpolitikai vagy külpolitikai vetületet is és a nemzetbiztonsági kockázatot is.

És mint előéletet az IÁ háttérszervezetével való kapcsolatot is, nem?

Talán még a pimasz kártérítés követelést is -bár arra talán őt is bujtogatták, nem magától találta ki- .

2018. szept. 23. 01:38
 30/31 anonim ***** válasza:
Már az is vicc, hogy terrorcselekménynek minősítették. Sikerült túllihegni, jól jött a kampányhoz.
2018. szept. 23. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!