Ha állatcsapdákat rakok ki a házamban, és egy betörő belelép, és megsérül, azért engem terhel utána felelősség?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy drasztikusan félek attól, hogy egyszer betörnek hozzám. Tehát még sosem történt meg, csak úgy általánosságban félek. Ezért, amikor elhagyom a házat, akkor az ajtók és ablakok elé állatcsapdákat helyezek el. Ha megtörténne a dolog, akkor engem felelősségre vonhatnának?2018. szept. 20. 11:52
11/16 anonim válasza:
... vagy tehetsz te róla, hogy az ablakba tett lámpád zárlatos és ráz?
Találékonynak kell lenni és nincs gond!
12/16 A kérdező kommentje:
10: Riasztó? Mintha a betörők nem kalkulálnának vele.
És mi van ha az állatcsapda úgy kapja el, hogy amputálni kell a lábát, amivel belelépett? Akkor is elővehetnek engem?
2018. szept. 20. 14:31
13/16 anonim válasza:
"hogy amputálni kell a lábát, amivel belelépett? Akkor is elővehetnek engem?"
Már leírtuk, miért nem olvasol?
"LEGO"
Semmilyen büntetéssel nem jár, a betörő meg így járt.
14/16 A kérdező kommentje:
13: Jó, írtátok a LEGO-s példát. És ebből hogy kéne egyértelműnek lennie? Azt nyilván levágják, hogy a csapdákat nem véletlenül hagytam ott minden ajtónál és ablaknál.
2018. szept. 21. 08:30
15/16 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy amikor majd részegen jössz haza, akkor előtte is ki legyenek rakva a csapdák.
16/16 A kérdező kommentje:
15: Valahogy nyilván emlékeztetném magamat. Cédula a kulcscsomóra, telefonébresztő vagy ilyesmi. :)
2018. okt. 12. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!