Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jegyzői fizetési meghagyással...

Jegyzői fizetési meghagyással fizetésre lehet kényszeríteni egy munkáltatót?

Figyelt kérdés

Ugye a jegyzői fizetési meghagyásra elvileg fizetnie kell mert ha nem, akkor munkaügyi perré változik a ki nem fizetett meghagyás és akkor azt biztos elbukja a cég.

Elvileg.

De vajon meg merhetem ezt lépni? mert értem hogy fizet vagy nem és ha nem akkor per én ezt értem.

De vajon ez az egész nem azt fogja eredményezni hogy a munkáltató (fizet vagy sem) megválik tőlem akármilyen indokkal is, de kirúg? Nem fogja eltűrni hogy őt jogi eszközökkel fenyegető munkavállaló sarokba szorítsa. Ehhez nem kell nagy jósnak lenni.

Mert ha ez a vége a sztorinak akkor inkább köszönöm, nem kérem az egészet.

2018. szept. 4. 13:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"Rettegés helyett kezdd el böngészni az álláshirdetéseket."

1 éve azt teszem amit írtam azt nem véletlenül írtam azt gyakorlati tapasztalat.

Semmi nincs a világon csak szarért húgyért 80 műszak meg 24/48ban bizt őr, meg hasonló trágyasemmi helyek.

Akkor inkább maradok ahol vagyok. Ezeknél a szaroknál még ez is jobb ami van.

2018. szept. 5. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!