Internetes rendelés 14 napos elállási jog kérdés?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy webshopból 15 terméket: számítógép alkatrészeket, monitort, billentyűzet, stb.
A 15 termékből az egyik nem olyan, mint amilyenre számítottam, és szeretném azt visszaküldeni. (1 napot használtam, normálisan csomagoltam ki, nem sértettem meg a dobozát)
Kérdésem: elállhatok csak ettől az egy termékről? Nem baj, hogy a számlán szerepel még csomó másik termék is?
2018. aug. 29. 23:26
3/4 anonim válasza:
Minden esetben elállhatsz 14 napig rendelt csomagtól, teljesen mind1 milyen indokkal, csak időben jelezd.
4/4 anonim válasza:
# 2
ebben az esetben is, mert a software valamilyen adathordozón kerül hozzád, hacsak nem letöltötted.
szar az adathordozó, nem kell a program, már a kedved is elment az egésztől kéred vissza a pénzed. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!