Ha rendelek netről valamit utánvétes fizetéssel majd élek a 15 vagy akárhány napos elállási jogommal és visszaküldöm az árut akkor a futártól kapom vissza a pénzem úgy mint mikor én adtam neki oda?
vagy hogy megy az ilyen?
félreértés ne essék nincs ilyen gondom csak több helyen olvastam hogy nem kapták vissza pénzt vagy csak hetekkel, hónapokkal később mikor visszaküldték az árut meg ilyenek de azt nem írták hogy átutalással vették vagy kp-val?... és érdekel hogy hogy megy ez, a mai világban egyre jobban kezd divatba jönni a netes rendelés és én is egyre több dolgot rendelek netről így szeretném tudni hogy működik ez ha véletlen ilyen helyzetbe kerülnék...
azért csak az utánvétes rendelés érdekel mert biztonsági okokból sohasem utalok előre semmiért, még akkor sem ha bizonyos százalékkal olcsóbb lenne pl a szállítás
Általában meg kell beszélni a hellyel, ahonnan rendelted, hogy hogyan szeretnéd visszakapni a pénzt.
Pl. lehet banki átutalással.
8 munkanapig lehet elállni a rendeléstől, nekik meg az áru visszakapását követően 30 napjuk van visszafizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!