Szerintetek ennek lehet következménye, vagy ne foglalkozzak vele?
Figyelt kérdés
Az Index oldalon bemutattak pár rohadó vasútállomást, én is posztoltam illetve linkeltem pár képet a helyi borzalomból, nem sokára kaptam egy privát üzenetet, hogy üzemi területen engedély nélkül készítettem a képeket, és megteszik a szükséges jogi lépéseket, ezt persze tele helyesírási hibával. Töröljem őket, vagy röhögjem pofán a trollt?2018. aug. 28. 10:45
1/13 anonim válasza:
Orbán Viktor miniszterelnök Úúúúr!!!
2/13 anonim válasza:
Én simán kinézem a MÁV-ból, hogy helyesírási hibákkal teli üzenetet küldjön. Egyenesen katasztrófális az a cég.
3/13 anonim válasza:
"üzemi területen engedély nélkül készítettem a képeket"
-ez valóban büntethető. Szerintem töröld a képeket.
4/13 anonim válasza:
Ennek lehet. Egyébként hol olvastál vagy hallottál olyat, hogy ha a feljelentő hibásan ír, a hatóság ejti az ügyet? Mert én még soha sehol. Ez valami modern kisvárosi tévképzet.
5/13 A kérdező kommentje:
... 3 éve készültek.
És mivel büntetendő?
2018. aug. 28. 11:03
6/13 anonim válasza:
szerintem pénzbírság (Vasút, Posta - félkatonai szervezet volt mindig is)
7/13 tgt válasza:
Nézd meg, hogy a MÁV hivatalos email címéről jött-e a levél.
8/13 A kérdező kommentje:
jó töröltem a posztot, mert kicsit kényes helyen dolgozok és nem akarok balhét. Kényes = feltétel volt a C típusú átvilágítás.
2018. aug. 28. 11:07
9/13 anonim válasza:
ok! -egyébként meg nem kell sokat posztolni és meg kell gondolni, minden tárolva lesz a világhálón.
10/13 anonim válasza:
Ha a borzalmas állapotokban lévő állomásról nem készíthetőek fotók, akkor hogyan lehet megmutatni az embereknek, hogy milyen állapotok uralkodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!