Ha ez a Momo olyan veszélyes, a rendőrség miért nem nyomozza le a telefonszámát?
Figyelt kérdés
Fent van a neten a 3 nyilvános szám,ahonnan Momo rémítgeti a népet.Miért nem nyomozzák le ezeket a számokat és megtudnák ki ez?2018. aug. 25. 18:20
1/12 anonim válasza:
A rendőrség dolga az állampolgárok cseszegetése és betörése a hatalomnak nem a bűnüldözés, mikor tanulod már meg?
2/12 anonim válasza:
Alapvetően nem a rendőrség dolga, hogy a 11 éves , egyébként gyakorlatilag illegálisan Facebookozó gyerekeket megvédje ilyesmitől.
3/12 Koplárovics Béci válasza:
Momo nem létezik. Így veszélyes sem lehet. Egy fantom után nem lehet nyomozni. Ha egy gyerek vevő erre a szarra, ott jó eséllyel nevelési problémák vannak.
4/12 anonim válasza:
Valójában nem létezik, csak egy újszülött városi legenda, semmi bizonyíték rá, csak a sztorik.
6/12 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem lenyomozható?
Azt is be tudnák mérni,hogy honnan meg mikor telefonáltak vele.
Ha meg nem létezik,miért van ellene több országban rendőrségi felhívás is,hogy senki ne beszéljen ezzel a számmal?
2018. aug. 25. 20:34
7/12 anonim válasza:
Mert Momo mindenkiről tud mindent, míg róla senki sem tud semmit!
8/12 anonim válasza:
"Azt is be tudnák mérni,hogy honnan meg mikor telefonáltak vele."
Azt be, csak mit érnek vele? Kibaxa a kártyát oszt vesz egy másikat. Lószart nem ér az ilyen beméregetés. Ha én sorozatgyilkos lennék, biztos hogy minden akcióhoz másik kártyát használnék. Jó, mondjuk tudom hogy a gyakorin irkálóknak ennyi eszük nincs.
9/12 A kérdező kommentje:
Már azzal hogy kiírtam ezt a kérdést,le tudnának nyomozni az IP címem alapján,hogy ki vagyok,hol lakok.Nem hiszem el,hogy egy internetes taklatót,akinek publikus a telefonszáma is,nem tudnának lenyomozni.Főleg hoy már haláleseteket is kötnek a nevéhez
2018. aug. 26. 01:59
10/12 anonim válasza:
Ha tegyük fel egy természetfeletti lény, akkor ott nem sokra mennél egy telefonszámmal. Valszeg bármikor tud újat generálni. Amúgy arra nem gondoltál még, hogy próbálják lenyomozni csak nem tudják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!