Tarthatok-e az autómban önvédelem céljából olasz hosszúkardot?
Figyelt kérdés
2018. aug. 11. 23:51
2/12 anonim válasza:
Kardot biztosan nem, kozbiztonsagra kulonosen veszelyes eszkoznek minosul. Meg aztan... mire 'elorantod', addigra kb. 3x leutottek, elgazoltak, szetvertek a fogsorodat baseball-utovel.
4/12 A kérdező kommentje:
Mire előrántom az pár másodperc,nem a csomagtartóban tartom!Én nem hiszek a gázpisztolyokban,mivel csak korlátozottan alkalmas önvédelemre.A vipera és társai szintén nem érnek semmit,ha már többen vannak.Viszont egy hosszúkardal akár 3 támadót is könnyedén hatástalanítani lehet.Felső sújtásokkal és oldalcsapásokkal operálva biztosan nagyobb eredményeket lehet elérni,mint egy sokkolóval.
2018. aug. 12. 01:05
5/12 anonim válasza:
Szerintem ideje aludnod, sok volt a pia az este.
6/12 anonim válasza:
A támadáshoz mérten aránytalanul nagy kárt tudsz okozni a karddal, megcsonkíthatod, megölheted a támadóidat. De lőfegyver ellen viszont hatástalan. Szerintem nem érné meg akkorsem, ha legális lenne.
7/12 anonim válasza:
Szerintem 10cm-nel hosszabb kes , de nevezhetjuk kardnak is fegyvernek minosul.
8/12 anonim válasza:
Természetesen tarthatsz. Én egy 50 cmes macsétát hordtam öt évig motoron a kipufogó hőrácsa mögé dugva. Az emberek megszokták és természetesnek vették, hogy mindig ott van. Autóban meg ki a fene látja?
Egy ilyen Tramonitát:
9/12 anonim válasza:
"Meg aztan... mire 'elorantod', addigra kb. 3x leutottek, elgazoltak, szetvertek a fogsorodat baseball-utovel."
Értem, a bézbólütő az magától belerepül az ember kezébe, de a kardot rántani kell, ami negyedóránál is tovább eltarthat. Logikus.
10/12 anonim válasza:
"Szerintem 10cm-nel hosszabb kes , de nevezhetjuk kardnak is fegyvernek minosul."
Mért épp tíz? Mért nem kilenc, vagy tizenegy? De lehetne akár nyolc is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!