Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tarthatok-e az autómban...

Tarthatok-e az autómban önvédelem céljából olasz hosszúkardot?

Figyelt kérdés

2018. aug. 11. 23:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem, de vas csövet igen.
2018. aug. 12. 00:14
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Kardot biztosan nem, kozbiztonsagra kulonosen veszelyes eszkoznek minosul. Meg aztan... mire 'elorantod', addigra kb. 3x leutottek, elgazoltak, szetvertek a fogsorodat baseball-utovel.
2018. aug. 12. 00:22
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Üldöznek a ninják?
2018. aug. 12. 00:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Mire előrántom az pár másodperc,nem a csomagtartóban tartom!Én nem hiszek a gázpisztolyokban,mivel csak korlátozottan alkalmas önvédelemre.A vipera és társai szintén nem érnek semmit,ha már többen vannak.Viszont egy hosszúkardal akár 3 támadót is könnyedén hatástalanítani lehet.Felső sújtásokkal és oldalcsapásokkal operálva biztosan nagyobb eredményeket lehet elérni,mint egy sokkolóval.
2018. aug. 12. 01:05
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ideje aludnod, sok volt a pia az este.
2018. aug. 12. 01:13
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
A támadáshoz mérten aránytalanul nagy kárt tudsz okozni a karddal, megcsonkíthatod, megölheted a támadóidat. De lőfegyver ellen viszont hatástalan. Szerintem nem érné meg akkorsem, ha legális lenne.
2018. aug. 12. 01:17
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem 10cm-nel hosszabb kes , de nevezhetjuk kardnak is fegyvernek minosul.
2018. aug. 12. 07:42
 8/12 anonim ***** válasza:
9%

Természetesen tarthatsz. Én egy 50 cmes macsétát hordtam öt évig motoron a kipufogó hőrácsa mögé dugva. Az emberek megszokták és természetesnek vették, hogy mindig ott van. Autóban meg ki a fene látja?

Egy ilyen Tramonitát:

[link]

2018. aug. 12. 08:07
 9/12 anonim ***** válasza:
12%

"Meg aztan... mire 'elorantod', addigra kb. 3x leutottek, elgazoltak, szetvertek a fogsorodat baseball-utovel."

Értem, a bézbólütő az magától belerepül az ember kezébe, de a kardot rántani kell, ami negyedóránál is tovább eltarthat. Logikus.

2018. aug. 12. 08:09
 10/12 anonim ***** válasza:
27%

"Szerintem 10cm-nel hosszabb kes , de nevezhetjuk kardnak is fegyvernek minosul."

Mért épp tíz? Mért nem kilenc, vagy tizenegy? De lehetne akár nyolc is..

2018. aug. 12. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!